Welke 1D boy is jou superman?

Ben jij gevallen voor
Harry's flirt?
Louis' grappen?
Liam's zorgelijkheid?
Zayn's style?
Niall's eten?
kom er achter waarom jij perfect bent voor hun en hun voor jou door deze simpele quiz :)

Click and read please??

Mogelijke uitkomsten

Zayn (285 x uitgekomen)

zayn past precies bij jou, jullie houden van de zelfde style en hebben de zelfde hobby's. natuurlijk heb je wel veel concurentie, hij is nou eenmaal beroemd. maar echte liefde overwint alles <3

Click and Read please??

Louis (333 x uitgekomen)

SUPERMAN KOMT JE REDDEN! Louis is jou boo bear supersonic superman! dat is maar goed ook want wat nu als er een bende fans achter jullie aanzit als jullie een romantische wandeling aan het maken zijn in het park? oke het lopen leek meer op huppelen maar goed, dan moet je toch kunnen wegvliegen? en wie kan dat nu niet beter dan superman??

[url= http://www.quizlet.nl/stories/86772/-you-only-live-once-/
] Click and read please?? [/url]

Liam (237 x uitgekomen)

Liam is you match, of course wie houd er nu niet van onze slimme romanticus? bij hem voel je je veilig als je in zijn armen ligt te dromen, je kan goed met hem praten en als je problemen hebt is hijer voor je.

Click and read please??

Harry (583 x uitgekomen)

you fell for the flirty one...i see. Harry flirt misschien wel veel maar toch weet je dat hij er voor je is als het nodig is, en als hij niet zou hebben geflirt...had je hem nooit ontmoet! dus ben er maar blij mee xD jullie liefde voor katten <3

Click and read please??

Niall (488 x uitgekomen)

je viel voor de schattige blonde ier met zijn grappige accent en zijn liefde voor eten, eten is dan ook erg belangrijk maar niet belangrijker dan jij bent voor hem. jij staat boven eten in zijn verlanglijst voor de kerst man. how cute!

Click and Read please??

Statistieken

Statistieken

Reageer (157)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?