Op welk personage uit mijn story 'A letter a day' lijk jij?

Als Audreys vriend David het uitmaakt na een relatie van bijna vier jaar, begrijpt ze er niets van. De twee leken een perfect stel, en ze hadden zelfs al plannen gemaakt om samen te gaan wonen.
Audrey is ontroostbaar, totdat haar vriendin Emma haar opdraagt een brief aan hem te schrijven, zonder deze te versturen. Ze besluit dit te doen, maar ze houdt niet op na één brief. Elke dag stuurt ze David een brief. In die brieven staan al haar gevoelens en herinneringen, maar ook hoe ze haar leven weer leuk maakt en een nieuwe liefde op haar pad komt.


Welk personage uit mijn story ben jij? Lijk je het meest op de hoofdpersoon Audrey, of ben je meer haar beste vriendin Emma. Find out!

Mogelijke uitkomsten

Audrey (57 x uitgekomen)

Jij bent Audrey, de hoofdpersoon uit mijn verhaal.

Audrey is 19 jaar oud en studeert geschiedenis aan de universiteit. Daarnaast werkt ze als serveerster. Hoewel ze gesloten overkomt en dol is op sarcasme, is ze eigenlijk heel lief. Ze is erg serieus in alles wat ze doet; haar school, werk en natuurlijk haar beëindigde relatie met David.
In het verhaal probeert ze over de breuk met haar vriend David te komen door hem elke dag een brief te schrijven, die ze natuurlijk niet verstuurd. Deze tip kwam van haar vriendin Emma, maar ze nooit gestopt hem te schrijven. Zal ze hem ooit kunnen loslaten en verder gaan met haar leven?

Interested?
Klik hier

Emma (10 x uitgekomen)

Jij bent Audreys beste vriendin Emma.

Net als Audrey studeert Emma geschiedenis aan de universiteit. Emma en Audrey zijn al vriendinnen sinds ze elkaar leerden kennen tijdens de middelbare school.
Emma is sarcastisch, eigenwijs, maar eigenlijk ook hartstikke lief. (maar dat zou je haar nooit horen zeggen.)
Zal zij haar vriendin over haar ex heen weten te krijgen met haar eeuwige steun? Lees het in 'A letter a day'.

Interested?
Klik hier

Lara (21 x uitgekomen)

Jij lijkt het meest op Audreys klasgenoot Lara.

Lara is een energiek, enthousiast meisje. Anders dan Audrey en Emma, geeft ze veel om uiterlijk en jongens. Toch is ze niet zo erg dat het irritant is. Hoewel Lara het niet altijd laat blijken, is ze erg intelligent. Haar enthousiasme maakt veel mensen blij, maar heeft er wel voor gezorgd dat Audrey en zij nooit echt vriendinnen zijn geworden.

Interested?
Klik hier

David (1 x uitgekomen)

Jij lijkt het meest op David.

David is Audreys ex-vriendje. Hij was degene die het na een relatie van vier jaar met Audrey uitmaakte.
David doet, anders dan Audrey, een filosofiestudie. Hij is zeer filosofisch aangelegd en stelt overal vragen bij, tot op het irritante toe.
Audrey kende hem als een lieve, verlegen en romantische jongen. Maar waarom heeft hij het uitgemaakt?

Interested?
Klik hier

Rick (8 x uitgekomen)

Jij lijkt het meest op Audrey klasgenoot Rick.

Rick doet, net als Audrey, de studie Geschiedenis. Voordat hij Audrey en haar vriendinnen via een gezamenlijk project leerde kennen, was hij altijd alleen.
Rick is een aardige jongen. Hij is gemotiveerd en laat zich niet snel uit het veld slaan. Hij is best knap, alleen is hij daar zich niet bewust van. Hij heeft het een lange tijd alleen moeten doen, maar het lijkt erop dat Audrey en hij goede vrienden worden. Of is het meer dan dat?

Interested?
Klik hier

Van der Kerk (0 x uitgekomen)

Jij lijkt het meest op Van der Kerk, Audreys baas.

Het is voor jou te hopen dat je niet op deze terecht komt. Van der Kerks bijnaam is namelijk Van der Vlerk (een scheldnaam die alleen Audrey en Emma kunnen verzinnen). Van der Kerk is de slechtste baas die je je kunt wensen; schreeuwen en tieren is wat hij het liefste doet. Geen van zijn werknemers kunnen het ooit goed doen voor hem. Het hoge loon dat hij ze geeft end e goede fooien van de klanten zijn vaak de enige reden dat ze nog blijven. Maar misschien heeft hij toch een redelijke kant? (Audrey denkt het niet)

Interested?
Klik hier

Statistieken

Statistieken

Reageer (11)

  • Fadedd

    audrey :D

    1 decennium geleden
  • MrsTommo

    Audrey :)

    1 decennium geleden
  • xSibell

    Lara. Alles klopt !! <3

    1 decennium geleden
  • 5SOSHoran

    Audrey!!^^

    1 decennium geleden
  • Thread

    Audrey en ik ga het lezen, want ik had dit verhaal al eens eerder gezien en het leek me erg leuk! <33

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?