wie van 1D is jou broer?

Wil jij graag weten wij van 1D jou broer zou zijn doe dan zeker deze quiz:((

Mogelijke uitkomsten

Louis Tomlinson (83 x uitgekomen)

louis is jouw ideale broer! louis is grappig net als jij maar jullie weten allebei wanneer je serieus moet blijven. Jullie hebben de zelfde vrienden en maken bijna nooit ruzie.

Liam Payne (32 x uitgekomen)

liam is jouw broer! Hij is misschien wel even oud als jij maar hij doet er alles aan om jou te beschermen. Hij behandelt je soms wel als een zijn "klein" zusje maar hij bedoelt het goed en dat weet je. Je schaamt je soms dat hij je klein zusje noemt maar op liam kan je niet lang boos blijven.

Zayn Malik (13 x uitgekomen)

zayn besteed soms niet veel tijd aan jou maar als je verdrietig of gekwetst bent is hij er altijd voor jou. Sommige van je vrienden zijn bang voor je broer maar eens ze hem leren kennen is dat zo over. Het leukste van de zus van zayn te zijn vind je om zijn tatoo's te mogen uitkiezen in de tatooshop!

Harry Styles (73 x uitgekomen)

harry is misschien wel jonger dan jij maar hij komt wel vaak thuis met een meisje wat je soms irritant vind maar meestal zijn die meisjes wel heel lief. Zo heb jij snel vridinnen. harry is de ondeugende en de flirt van de famillie.Jij en harry hebben niet vaak ruzie en komen goed overeen.

Niall Horan (41 x uitgekomen)

Net als niall kan je niet genoeg krijgen van eten! Jullie komen van Ierland en hebben een leuk accent. Jullie hebben vaak ruzie en kunnen daar dagenlang boos om zijn maar uiteindelijk kunnen jullie altijd op elkaar rekenen.

Statistieken

Statistieken

Reageer (33)

  • BeYourselfLy

    En nu deed ik wat ik ook leuwk vond en nu is het NIALL HAHA

    1 decennium geleden
  • BeYourselfLy

    Liam(H)(H)(H)(H)

    1 decennium geleden
  • xSanneHoran

    BooBear!(A)

    1 decennium geleden
  • TrueNialler

    Niall <3

    1 decennium geleden
  • AgentNialler

    Niall (yeah) maar qua gedrag lijkt m'n broer meer op Louis!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?