7 minutes in heaven ft. one direction

je ging naar je 4 beste vriendinnen. ze hebben je uitgenodigd voor je verjaardag voor een sleep-over. ze zeiden dat je je mooiste outfit moest aantrekken. je vroeg je af waarom, je ging toch maar gewoon naar je beste vriendinnen? maar goed, je deed het maar en toen je aanbelde bij je vriendin deed ze de deur open ( natuurlijk) en je stond versteld van hoe goed ze er wel niet uitziet. "wow (/N/) jij ziet er gewoon fantastisch uit!" riep je uit. "thanks, maar je moet jezelf eens bekijken, net een model!" je schudde je hoofd en ging naar binnen. je zette je tas onder de trap en ging de woonkamer in. je zag allemaal kussens in een grote kring liggen. "oké (/N/), wat ben je van plan?" vroeg je aan je vriendin. ze gniffelde even. "you will see.." zei ze geheimzinnig. dadelijk kwamen je andere 3 bff's binnen en je gaf hen een knuffel. "happy birthday!" zeiden ze in koor. dan gingen jullie samen in de zetel zitten en keken jullie een film. rond half 10 ging de bel en je vriendin rende naar de voordeur. toen ze terug kwam zei ze: "okay (Y/N), het is je 18de verjaardag en wij hebben het beste cadeau ooit voor je geregeld!" zei ze. je keek even verbaasd. "kom maar binnen jongens!" riep ze. huh? jongens? ze zou toch niet? maar toch kwamen de 5 jongens van one direction de woonkamer binnen! "omg, hoe, maar... huh?" was het enige dat je kon uitbrengen. je straalde helemaal. je stond op en alle 5 de jongens gaven je een knuffel. maar die ene jongen trok toch meer je aandacht dan de andere...
later die avond kwam je vriendin op het idee om seven minutes in heaven te spelen. wat iedereen meteen goed vond. jullie zaten natuurlijk al in de cirkel van kussens die je vriendin had klaar gelegd. de meisjes, waar jij dus bij hoorde, moesten in de gang gaan staan terwijl de jongens de spulletjes klaar legden. ze riepen dat ze klaar waren en jullie gingen weer naar binnen. je ging zitten op je kussen. "wie gaat eerst?" vroeg je vriendin. "(Y/N), wil jij niet eerst? het is jouw verjaardag?" zei ze met een knipoog. je kijkt eerst even angstig naar je vriendinnen, maar ziet dan dat er toch niemand anders in jouw plaats wilt, dus je kijkt naar wat je zou nemen. er lagen vijf post-it s op de grond. een rode, een groene, een paarse, een oranje en een gele.
hmmmmm, welke zou je nemen... ?

Mogelijke uitkomsten

rood: Harry Styles (70 x uitgekomen)

je kiest de rode post it. je kijkt naar de jongens en ziet Harry zitten met die ongelooflijk idiote, schattige glimlach. hij staat op en trekt je recht aan je hand. jullie gaan naar boven, en Harry trekt de kast open. en hij duwt je erin. als de deur dicht is sta jij daar in het pikke donker. je ziet helemaal niks. maar dan voel je Harry op je afkomen en hij duwt je zachtjes tegen de muur. waarna hij zijn zachte lippen op die van jou drukte. een bom van vlinders ontplofte in je buik. je legde je handen rond zijn nek en hij rond je middel. Hij verbrak de kus en zei: "i love you (Y/N)" het enige dat je kon doen was glimlachen. "i love you too." zei je nog steeds met die glimlach op je gezicht. "oke jongens, times up!!" riep Louis en hij trok de deur open. lachend duwt Harry louis naar achter en sluit de deur weer, waarna hij je weer een kus geeft... (H)

groen: Niall Horan (94 x uitgekomen)

je twijfelt even maar kiest dan toch de groene. je kijkt rond en ziet dat Niall blosje krijgt. je staat op een Niall doet hetzelfde. je pakt zijn hand en trekt hem mee naar de kast. als jullie in de kast zijn twijfelen jullie even. je voelt je nooit echt op je gemak als je seven minutes in heaven speelt. en hij blijkbaar ook niet. dan besluit hij toch om wat dichterbij je te komen staan en hij knuffelt je. "I'm not really good at this." zeg je met een trillerige stem. "me neighter" zegt hij dan. oke dan, dat is de bevestiging dat hij zich ook niet echt op zijn gemak voelt. nadat hij dat had gezegd drukte je vluchtig je lippen op de zijne. maar je liet al snel los. maar Niall nam je hoofd vast en gaf je een kus die uren leek te duren. maar hij duurde maar enkele seconde. jammer genoeg. "i think i love you (Y/N)" zei hij dan. "well, i love you too" zei je en je drukte je lippen op die van hem en jullie zoende voor de derde keer. plots hoorde je gestommel aan de deur. je liet het maar wezen en plots vloog de deur open. omdat jullie nog tegen de deur stonden vielen jullie op de grond. jij op Niall. een bom ontplofte in je buik. iedereen die rondom jullie stond begonnen te lachen, maar je trok je er niets van aan. het enige wat jullie deden was elkaar nog een kus geven (H)

paars: Liam Payne (95 x uitgekomen)

je keek rond in de kring. Liam stond op en dus jij ook maar. samen liepen jullie naar boven. toen je in de pikdonkere kast stond werd je tegen de rand ervan geduwd. Liam duwde zijn lippen op die van jouw. je kuste hem gewillig terug. zijn handen wreven over je rug en jij hield hem stevig vast aan zijn nek. "i really like you (Y/N)" zei hij toen hij de kus verbrak. je kon even niks uitbrengen. je had eigenlijk niet verwacht dat hij jouw ook leuk zou vinden. dus gaf je hem nog maar en kus als antwoord. na die kus zei je "i don't like you, i love you." zei je toen. waarop Liam je plots optilde. je slaakte een klein gilletje en hij rende de kast uit, met jouw op zijn rug natuurlijk. iedereen keek jullie verbaasd aan toen ze jullie aan zagen komen. en het enige wat jullie deden was lachen. (H)

oranje: Zayn Malik (38 x uitgekomen)

je koos dan maar voor de oranje post-it. Zayn stond meteen op en trok je mee naar de kast. toen je daar in stond duwde hij je ruw tegen de zijkant van de kast. hij gaf je een passionele kus en je kuste hem gewillig terug. je voelde je al helemaal goed als je bij hem was. waarom? dat wist je niet. het was maar gewoon een gevoel. hij verbrak de kus en nam je hand. "do you want to be my girl?" vroeg hij toen. "sure i want to be your girl" zei je met een glimlach. hij gaf je nog een kus. eindelijk, je kon hem eindelijk je vriendje noemen, iets waar je een half uur geleden nog van droomde stond nu te gebeuren. "guys, times up!!!" riep je vriendin en ze trokken de deur open. je ogen waren even verblind door het licht, maar toch liep je hand in hand met Zayn de kast uit. (H)

geel: Louis Tomlinson (30 x uitgekomen)

met twijfel nam je de gele post it. de goede keuze zo te zien, want Louis stond op. de jongen die altijd al meer jouw aandacht trok dan alle andere jongens in de wereld. hij kwam naar je toe en nam je hand. samen liepen jullie naar boven, maar net toen jullie voor de trap stonden tilde hij je op tot over zijn schouder. zo droeg hij je tot boven tot in de kast. daarvan begon je natuurlijk te lachen. ;) toen hij de deur had dicht gedaan kwam hij naar je toe. "someone told me you liked me" zei hij en ik voelde gewoon dat hij aan het grijnzen was. dat moet waarschijnlijk (/N/) geweest zijn, zij was de enige aan wie je het verteld hebt, en zij kon dus nooit haar mond houden als het over jongens gaat! je begon te blozen, en daarom was je blij dat het donker was in de kast, dan kon hij het niet zien. "well, euhm, yeah, i euhm..." zei je, maar Louis onderbrak je door zijn lippen op die van jouw te planten. een bom van vlinders ontpofte in je buik. toen verbrak hij de kus en het enige wat je kon uitbrengen was: "wow" . "well, i like you to" zei hij en hij gaf je nog een kus. hij mocht dan wel een paar jaar ouder zijn dan jouw, maar je vond hem nog steeds even leuk, no matter what. "times up little lovers!!" riep je vriendin en ze trok de deur open. waarna ze die snel weer dicht sloeg. "gaawd, I don't want to see this!!" schreeuwde ze uit en iedereen begon te lachen, waarna Louis nog een kus op je mond zette. (H)

Statistieken

Statistieken

Reageer (10)

  • CuteDancingDino

    Louis.. Maar ik wil dat het zelfde gebeurt als bij zayn ;3

    1 decennium geleden
  • XJunaHoranX

    En ik had Niall trouwens, geen Zayn! Haha

    1 decennium geleden
  • XJunaHoranX

    Vervoooolg! Super goede quiz, echt amaZAYN!

    1 decennium geleden
  • dinagave

    Vervolg?
    echt cool! :-)

    1 decennium geleden
  • AnneMalik

    Vervolg!
    Laat je het me dan weten? x

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?