Wie uit the vampire girls story lijkt op jou?

Welk personage uit mijn verhaal lijkt op jou.
Ik maak deze quiz want ik verveel me. Dit is mijn 2de quiz dus ik hoop dat hij beter lukt dan de eerste.
Veel plezier.

Mogelijke uitkomsten

Samanta (11 x uitgekomen)

Samanta heeft blond haar en blauwe ogen. Is ongeveer 1 meter 67 ze heeft eerst een bril maar als ze veranderd niet meer. Verder is ze heel aardig soms ten koste van zichzelf, ze is snel verlegen en praat niet graag tegen jongens want dan gaat ze blozen. Samanta is 15 geworden in juni. Maar na haar verandering word alles anders. Haar bff's is Fay

Fay (9 x uitgekomen)

Fay heeft blond haar en blauwe ogen net als Samanta. Ze heeft veel rode vlekken in haar gezicht die ze lelijk aan zichzelf vind. Fay is 1 meter 69.En ze is net 14 jaar geworden in april( in mijn verhaal). Samanta is haar bff, en na de verandering veranderd haar leven heel erg net als die van Samanta.

Floor (17 x uitgekomen)

Floor heeft bruin haar en donker gekleurde ogen. Ze is 1 meter 75. Is erg down to earth tot ze verliefd werd op Fred Dan werd ze erg zweverig. En Floor is 14 jaar in augustus word ze 15.

De tweeling Marten en Martin (0 x uitgekomen)

De tweeling heeft kort blond haar, blauwe ogen. Is 1 meter 73 ofzo. Gespierd, knap, muziekaal en sportief. Ze moet nog 14 worden in september. Samanta en Fay zijn weg van hem en denken dat ze geen kans maken bij hem. Eerst is marten alleen maar er gebeurt iets raars en hi moet zijn ziel laten splitsen en zo werd hij een tweeling. Later gebeurt er nog iets raars met hun.

Thomas (1 x uitgekomen)

Thomas is een vriend van Marten, heeft een vriendin Gwen en Samanta en Fay noemen hem augurk want hij kijkt altijd zuur. Hij is ongeveer dezelfde hoogte als Marten. Thomas heeft groene ogen en zwart haar. Hij voetbalt en tennist ook zo heeft hij Marten leren kennen. Hij is 14 geworden in april.

Fred (0 x uitgekomen)

Fred heeft kort bruinachtig haar en bruine ogen. Hij is erg lang 1 meter 83 denk ik. Heel aardig en niet zo opvallenden heeft een zus die Nina heet. (Nina komt niet echt in het verhaal voor.) En hij doet aan badminton. Hij is in februari 16 geworden.

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • Lolforever

    Ik ben Samantha, mooooie naam!

    8 jaar geleden
  • F4Ever

    Floor, wat een verrassing! haha. Had niet anders verwacht
    Er komen best wel veel mensen uit op Floor, wat leuk.
    P.s. kukeluusje het is niet februari, maar januari bij Fred (H)
    xx

    1 decennium geleden
  • Magnus

    Floor. Ghehe.
    Past best wel bij mijn eigen naam; Fleur.

    Kudo(H)

    1 decennium geleden
  • Triplet

    Ik ben Thomas. DAT KLINKT ALS EEN JONGENSNAAM HELP. Ik heb echt "meisjes" angeklikt hoor. Wat denk ik ook nog eens 'meisje' moest zijn, maarja. Ik ben wel in April jarig. ^^ En heb groene ogen, zo ongeveer.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?