Welke edelsteen past bij jou?

Test hier welke edelsteen, het beste bij jou past.

Mogelijke uitkomsten

Diamant (2764 x uitgekomen)

Een Diamant is de hardste edelsteen en natuurlijk voorkomende materiaal. De steen kan kleurloos zijn maar ook geel, bruin, groen, blauw, roze en rood.
Omdat de energie van diamant zo krachtig is en andere energieën versterkt, is het belangrijk om deze steen alleen te gebruiken als je goed geaard en emotioneel in balans bent.
Het sterrenbeeld dat bij de Diamant past is: Ram & Leeuw

Robijn (1493 x uitgekomen)

Het Sterrenbeeld dat bij de Robijn past:
Ram, Leeuw & Schorpioen.
De Robijn geeft kracht en energie en werkt sterk activerend (soms te veel voor gevoelige mensen die snel overprikkeld raken). De steen activeert het hart chakra en stimuleert passie, hartstocht, motivatie, enthousiasme, spontaniteit, seksuele activiteit, een positieve houding en overvloed. Robijn maakt sterk en beschermt hierdoor tegen psychische aanvallen en mensen die energie bij je weghalen. Het bevordert een heldere, scherpe kijk, concentratie en helpt hiermee realistische doelen stellen.

Saffier (1608 x uitgekomen)

Het Sterrenbeeld dat bij de Saffier past:
Stier, Maagd, Weegschaal & Boogschutter
De Saffier heeft een sterk effect op de psyche en hersenen. De steen werkt kalmerend, bevordert de geestelijke gezondheid, wijsheid en inzicht.

Smaragd. (1292 x uitgekomen)

Het Sterrenbeeld dat bij de smaragd past:
Stier & Kreeft.
De Smaragd activeert het hart chakra en stimuleert liefde, inspiratie, openheid, oprechtheid, positiviteit, genieten van het leven en gevoel van eenheid en heeft hierdoor een positieve werking op relaties, vriendschappen en de samenwerking in groepen.

Topaas. (540 x uitgekomen)

De Sterrenbeelden die passen bij de Topaas:
Tweelingen, Leeuw & Boogschutter.
Topaas is een zonnige steen die op een zachte manier ontwikkeling (geestelijk en spiritueel) en zelfverwezenlijking stimuleert. De steen helpt je je eigen weg te vinden en te volgen te vertrouwen op je eigen innerlijke bron aan kennis en wijsheid. Het helpt je doelen stellen en om die doelen te bereiken.

Opaal. (1092 x uitgekomen)

De Sterrenbeelden die passen bij Opaal:
Kreeft, Schorpioen, Boogschutter & Vissen
Opaal is een beschermende en activerende steen. Het maakt vrolijk, optimistisch, levenslustig, spontaan, origineel, creatief en stimuleert een interesse in kunst en waardering voor mooie dingen. De steen heeft ook een sterke connectie met liefde, passie en (genieten van) seksualiteit en maakt trouw en loyaal. Fysiek stimuleert opaal het zelfgenezend vermogen van het lichaam en werkt zuiverend.

Statistieken

Statistieken

Reageer (29)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?