hoe zie jij jezelf?

ieder meisje ziet haarzelf in een bepaalde manier. Dit is een test of je tevreden bent met je uiterlijk of niet. En ik hoop natuurlijk dat de meeste van jullie zeker zijn over jullie zelf en vol zelfvertrouwen zitten.
'x fan van Francisco Lachowski

Mogelijke uitkomsten

zelfverzekerd (11 x uitgekomen)

Jij bent iemand die erg zeker over haarzelf is met vol zelfvertrouwen jij vind jezelf mooi van binnen en buiten. Wanneer jij in de spiegel kijkt zie jij jezelf als een echte knapperd!

redelijk tevreden over jezelf (62 x uitgekomen)

jij bent iemand die niet te veel te klagen heeft over haar zelf. En dat is ook goed nieuws het kan dat een meisje soms wel wat te klagen heeft en soms weer niet. jij bent zeker over jezelf maar nog niet helemaal en dat komt vast nog wel.

onzeker... (2 x uitgekomen)

ooooeeei... jij bent niet echt tevreden over jezelf, jij bent een erg onzeker meisje. Daarom is het belangrijk dat je weet dat: 'ieder meisje met een mooie binnenkant ook een mooie buitenkant heeft, en laat die glimlach van je schijnen.' dat zegt mijn oma altijd. En als je jezelf zo lelijk vindt en je zelf een echte soepkip vindt probeer dan eens wat nieuws met jezelf. A detail there and a detail here could change a lot girl. onthoudt dat ieder meisje een mooie kant heeft.

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • FrozenStar

    Redelijk tevreden, are u kidding?

    Ik ben dus echt niet tevreden met mijzelf hoor...

    1 decennium geleden
  • Bughead

    Redelijk
    Hells yeah

    1 decennium geleden
  • Kieran

    redelijk tevreden over mezelf x

    1 decennium geleden
  • Sombody

    Zelfverzekerd
    x

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?