One Direction - Hello!

Je ontmoet iemand van 1D, WAUWW!
Maar wie, en wanneer? En wordt het wel iets tussen jullie? :)
Test het hier!

Ter ere van Louis' 21ste verjaardag!

Mogelijke uitkomsten

Niall (53 x uitgekomen)

Je bent bij Nando's, waar je elke week met je vriendinnen gaat eten. Eigenlijk vindt niemand het echt lekker behalve jij, maar ze hebben het allemaal wel voor je over. 'Wat wil jij eten, [Y/N] ?' 'Het gewoonlijke!' antwoord je. Je vriendin knikt en gaat naar de bar om wat te bestellen. Jij en je andere vriendinnen gaan zitten. Je roert wat met je lepel in je koffie en staart wat voor je uit, als je opeens de knapste jongen van de wereld ziet. 'Ehm, even naar de wc.' zeg je. Je loopt naar de toiletten, in de richting van de tafel van die knappe jongen. Je kijkt niet uit waar je loopt en botst zo tegen iemand aan. Je kijkt recht in zijn blauwe ogen. 'Ehm, sorry, sorry.' stamel je. De jongen waar je tegenaan botste grijnst. 'Maakt niet uit!' Wow, die glimlach! Je bent de knappe jongen die je eerder zag opslag vergeten. 'Nee, echt sorry.' zeg je. De jongen schiet in de lach. 'Het maakt niet uit, wil je wat drinken?' vraagt hij. Je kijkt hem verbaasd aan. Je botst als een gek tegen hem aan, maar toch wil hij je drinken aanbieden? Nou, goed dan. 'Oke, is goed. Ik ben hier wel met vriendinnen..' 'Zeg maar tegen ze dat je bij mij zit.' zegt hij flirtend. 'Ik heet Niall, by the way.' Je schudt hem zijn hand en jullie wisselen nummers uit. Nando's, is en blijft het beste restaurant ooit!

Harry (52 x uitgekomen)

Je gaat met je kleine zusje naar het park om de eendjes te voeren. Je houdt haar hand stevig vast, bang om haar kwijt te raken. Als jullie bij de vijver zijn laat je haar hand los en ga je op een bankje zitten. Je zusje loopt naar de vijver en gooit brood naar de eendjes. Je kijkt toe hoe ze het brood in kleine stukjes breekt en weggooit. Je mobiel trilt, en je kijkt even wie je gesmst heeft. Als je weer naar je zusje kijkt, is ze verdwenen. Je springt op en rent naar de vijver, waar je zusje in het water ligt. Ze kan nog niet zwemmen. Je begint te stressen en roept 'Help!' een jongen die op een ander bankje zat rent naar je toe. Als hij je zusje ziet trekt hij snel zijn t-shirt uit en springt het water in. Met zijn sterke armen trekt hij haar uit het water en zet haar op de kant. Zijn bruine krullen zijn kletsnat en zijn broek is doorweekt. 'Ehm, dankje.' stamel je. De jongen glimlacht. 'Het is niks.' zegt hij rillend. Je trekt je jas uit en legt die over zijn schouders. 'Jawel, het is wel iets. Bedankt.' 'Graag gedaan. Ik ben Harry, trouwens.' 'Ik ben [Y/N]' Jullie wisselen nummers uit en vertrekken dan naar huis, om droge kleren aan te doen. Je zusje is ook doorweekt. Een paar minuten later krijg je een smsje. Ik heb je jas nog, zal ik hem komen brengen? xx Harry. Je grijnst. Misschien heeft je zusje wel iets goeds gedaan door in het water te vallen...

Liam (16 x uitgekomen)

Je bent op visite bij je oma en je oma heeft geen zin om te koken. 'Bestel maar een pizza.' zegt ze. Je glimlacht en toetst het nummer van de pizzaria in. 'Liam Payne.' Hoor je aan de andere kant van de lijn. 'Ehm, is dit de pizzaria?' vraag je. Aan de andere kant van de lijn barst Liam in schaterlachen uit. 'Tuurlijk joh, ik ben Liam de pizzaman!' roept hij. Je schiet in de lach. 'Sorry hoor!' zeg je. 'Dan heb ik het verkeerde nummer.' Liam lacht. 'Oke, succes verder!' zegt hij. Je hangt op en toetst dit keer wel het goeie nummer in. 'Met Liam Payne.' Hoor je alweer aan de andere kant van de lijn. 'Wat.. Hé! Jij bent wel de pizzaman!' roep je door de telefoon. Liam lacht. 'Geef me je nummer, dan leg ik het je uit.' Je grijnst en geeft hem je nummer. Een paar seconden later heb je een sms van hem. 'Wat dacht je van een date? Bij de pizzaria?' Je glimlacht en smst hem terug. 'Is goed! Noem maar een datum en tijd.' Even later gaat de bel van de voordeur. Er staat een jongen voor de deur met twee dozen pizza in zijn hand. 'Hier is Liam Payne de pizzaman!' zegt hij. Je laat hem binnen en jullie eten samen jullie pizza op, en na die pizza hebben jullie er nog veel meer samen gegeten!

Louis (27 x uitgekomen)

Het is de verjaardag van je neef. Doodsaai altijd, hij is wel van jouw leeftijd, maar hij is dan ook de enige. 'Gefeliciteerd!' roep je als je hem ziet. Je omhelst hem en geeft hem je pakje. Hij grijnst. 'Dit is mijn vriend, Louis. Louis, dit is mijn nichtje [Y/N].' Je kijkt naar de jongen die achter je neef staat. Hij heeft een gestreept t-shirt aan en een broek met bretels. Hij heeft grijs-groene ogen en een big smile. 'Aangenaam.' zegt hij. Je schudt zijn hand en loopt met hem en je neef mee naar buiten. Jullie gaan op een bankje zitten en praten over vanalles en nog wat. Je voelt wel een klik met die grappige jongen. Na een halfuurtje staat je neef op en loopt naar binnen. 'Effe naar de plee.' zegt hij. Je haalt je schouders op en praat weer verder met Louis. Na een kwartier is je neef nog niet terug. Het begint buiten donker te worden. Opeens voel je een arm om je schouder, de arm van Louis. 'Ik vind je leuk.' zegt hij. Je glimlacht en kijkt hem diep in zijn ogen. 'Ik jou ook.' Hij buigt zich naar voren en zoent je passioneel.

Zayn (42 x uitgekomen)

Het is zondagmorgen en je gaat zoals elke week met je beste vriendin naar de bioscoop. Jullie kiezen een zwijmelfilm uit en gaan met een grote bak popcorn in de zaal zitten. Het licht gaat uit en de film begint. Opeens voel je iets op je been. Je kijkt verbaasd op en ziet een snoepje op je knie liggen. 'Huh?' breng je uit. Je schopt tegen de stoel voor je. Een jongen met zwart haar kijkt geschrokken om. 'Waar is dat nou voor nodig?' sist hij boos. Je kijkt naar je vriendin, die in een deuk ligt. Heeft zij dat snoepje...? Oh shit, dan heb je tegen de verkeerde stoel aangeschopt.. 'Sorry, sorry, ik dacht dat jij.. Laat ook maar.' De gezichtsuitdrukking van de jongen veranderd in een glimlach. 'Het maakt ook niet uit, als je me straks maar trakteert op een cola.' zegt hij. Hij durft wel zeg! Je schiet in de lach. 'Nouja, dat moet dan maar.' zeg je. Maar stiekem kan je niet wachten tot de film afgelopen is!

Statistieken

Statistieken

Reageer (17)

  • Tomlinsbear

    Zaynnn

    7 jaar geleden
  • Muffin98Xx

    omygoshhhh vervolg pleaaaase ik had louis xd
    KUDO <3

    1 decennium geleden
  • LauraAime1D

    Harrryyy!! VERVOLG!! TE LEUK VOOR WOORDEN!!!!!!! xxx

    1 decennium geleden
  • Imperfectly

    VERVOLG ;DD Leuke quiz btw <33

    1 decennium geleden
  • Breckenridge

    Liam (H) Vervolg!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?