Perfect Match ll One Direction

Titel zegt het al, non?

xo

Mogelijke uitkomsten

Niall (341 x uitgekomen)

Hij gaat vooral voor de bescheiden, humoristische meisjes die na wat tijd samen een goede tijd met hem kunnen doorbrengen. Daarbij hou jij ook van eten, hij houd van groene ogen en verkiest cute boven sexy!

Zayn (70 x uitgekomen)

Hij houd van meisjes die redelijk schijt hebben aan wat mensen denken en hij wil een meisje dat hij elk moment kan bellen. Onder zijn badboy uiterlijk is hij heel erg zorgzaam en hij zal alles doen om zijn meisje gelukkig te maken!

Harry (115 x uitgekomen)

Hij houd van loyale meisjes, meisjes met wie hij een goede tijd kan hebben en hij wil het liefst iemand die jonger is dan hijzelf. Hij wil een meisje kunnen beschermen en haar de lessen van het leven leren.

Louis (85 x uitgekomen)

Hij houd van spontane en grappige meisjes met wie hij makkelijk kan opschieten. Ondanks zijn af en tie crazy gedrag is hij enorm lief, heel geduldig op het gebied van een relatie en hij een luisterend oor bieden als je hem nodig hebt.

Liam (244 x uitgekomen)

Liam houd van stille, verlegen meisjes die niet zo opvallen en vooral op de achtergrond verdwijnen. Hij houd niet van luidruchtige meisjes, maar zal altijd voor je klaar staan, en hij vind het heerlijk om je te verwennen. Hij houd van verlegen meisjes, die af en toe een duivelse kant hebben.

Statistieken

Statistieken

Reageer (68)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?