Welke Winx-girl ben jij?

Wil jij weten op welke Winx-girl jij het meest lijkt? Doe dan deze quiz!!

Mogelijke uitkomsten

Bloom (90 x uitgekomen)

Je loopt soms weg van je problemen, en je kan soms ongeduldig, koppig en impulsief zijn. Dat komt omdat je erg nieuwsgierig bent. Je hebt een hart van goud, en geeft om je vrienden en familie. Je bent sterk, en een ware leider.

Stella (19 x uitgekomen)

Je houdt enorm veel van jezelf, maar je geeft ook heel veel om je vrienden. Je hebt altijd een glimlach op je gezicht, en je maakt anderen ook aan het lachen. Je bent altijd op de hoogte van de nieuwe mode, je houdt van kleding! Je favoriete kleuren zijn oranje- en geeltinten.

Flora (56 x uitgekomen)

Je bent een rustige, lieve persoon en je wil graag mensen helpen. Je houdt van de natuur, van de planten. Je leeft in vrede en bent altijd blij, je doet ook erg je best op school. Je bent wat onzeker van jezelf, maar toch kan je soms wel kwaad worden als het echt moet. Je favoriete kleur is roze!

Tecna (14 x uitgekomen)

Je bent heel slim, vooral op gebied van computers. Je bent erg geïnteresseerd in technische dingen. Je bent zeker van jezelf en een perfectionist. Je laat niet snel je emoties zien, maar je geeft wel erg om je vrienden. Je favoriete kleur is paars!

Musa (38 x uitgekomen)

Je bent dol op muziek, dansen en zingen! Je kan nergens heen zonder muziek. Je hebt het emotioneel soms wat zwaar, maar je houdt je sterk. Je bent ook erg slim. Je kan ook koppig zijn, en af en toe wat sarcastisch. Je favoriete kleur is rood!

Layla/Aisha (25 x uitgekomen)

Je hebt een eigen mening en een open geest. Je kan goed dansen en je bent sportief. Je staat altijd klaar voor je vrienden als ze je nodig hebben! Je favoriete kleur is groen!

Statistieken

Statistieken

Reageer (32)

  • Liz1D

    ben ook flora ;D

    1 decennium geleden
  • Ortiz

    Layla! yeeaah die wilde ik vroeger ook altijd zijn! kudooo

    1 decennium geleden
  • Pineapple3

    Flora, haha, awesome^^
    In groep 3 was dat ook altijd mijn lievelings Winx fee ;D

    1 decennium geleden
  • Odyne

    Musa :) vroeger wilde ik altijd Musa of Bloom zijn :) haha

    1 decennium geleden
  • Havok

    Flora, wilde vroeger altijd Stella zijn XD

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?