wat voor elfje ben jij

Hallo mensen allemaal. Ik ben Sarah. De maker van deze quiz.De bedoeling is dat je de vragen beantwoord.Zeg dan wat echt waar is. Je mag er natuurlik niet over liegen. Want dat is vals spelen.Nog verder veel plezier toegewenst!(yeah)

Mogelijke uitkomsten

boselfje (5 x uitgekomen)

Jij bent geintereseerd in groen. Jij bent namelijk mooi bruin van huid.Je draagt een groen jurkje voor jongens een kostuum.Met ander woorden hetzelfde als tinkelbel.Je hebt bruin haar in een paardenstaart voor jongens gewoon zoals het bij een jongen is.En je houd heel erg veel van rievieren al zeker als ze in een bos liggen!

waterelfje (10 x uitgekomen)

Jij bent geintereseerd in blauw.Je houd ook heel erg veel van water.Je hebt een blauw jurkje aan voor de jongens een blauw kostuum.Je haar zit in een paardenstaart en je haar is blond voor jongens gewoon zoals het bij een jongen is.Niemand kan jou stoppen om bij het water te leven! Je houd ook veel van vissen en reptielen die in het water leven.

bloemenelfje (5 x uitgekomen)

Jij bent geintereseerd in oranje en geel.Ik ga efjes stoppen met hoofdletters en leestekens he. je draagt een oranje kleedje voor de jongens een kostuum je haar is rost en zit los voor jongens gewoon zoals het bij een jongen is niemand stopt jou om in een bloementuin te leven en je houd ook wel van bijen

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?