Welk dier zou jij zijn?

Eigenlijk zijn wij, mensen ook dieren, maar als je wilt weten welk dier, wat wij nu onder 'dier' verstaan, JIJ bent.. SPEEL DAN SNEL DEZE QUIZ!:'D

Mogelijke uitkomsten

Paard (7 x uitgekomen)

Je bent verschillend, soms rustig soms wild. Er zijn mensen die heel hard van je houden, maar ook die je niet kunnen uitstaan. Je bent ijdel en kan er niet tegen als iemand zegt dat jij een kop hebt.

Vlieg (5 x uitgekomen)

Je bent klein maar listig en je hebt een heel goede reflex. Veel mensen vinden jou maar een ambetanterik.

Poes (2 x uitgekomen)

Jij bent heel schattig als je geboren bent en slaapt graag. Later kan het zijn dat je listig word of heel trouw. Bijna alle mensen vinden jou heel aangenaam, behalve diegene die alergisch zijn.

Pinguïn (12 x uitgekomen)

Vaak denk jij dat je een vis bent. Maar vanaf nu weet je zeker dat je bij de vogels hoort. Je houdt van zwemmen en luieren& bent dol op vis. Je bent koudbloedig.

Jachtluipaad (4 x uitgekomen)

Jij bent de snelste van de klas en bent super lenig. In je vrije tijd ga je wel eens buiten op jacht naar een lekkere zebra, en als je genoeg gegeten hebt hou je ervan om in de zon te luieren

Aap (3 x uitgekomen)

Hier valt niet veel over te vertellen. Jij bent gewoon een aap.

Vlinder (6 x uitgekomen)

Iedereen vind jou prachtig, je bent de mooiste van je klas en je kan vliegen. Het bijzondere aan jou is dat je vroeger precies een lelijke rups was.

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • GunsRoses

    Paard! Jeehhhhh! Happy me!(yeah)

    1 decennium geleden
  • AgentNCD

    Pinguïn <3 Ik ben een Pinguïn <3 Ik ben ook een paard <3 (Zeggen mijn nichten dan hea? We hebben een paarden familie, iedereen in onze familie van mijn vaders kant houden van paarden en boten =))
    X

    1 decennium geleden
  • GOTOSLEEP

    Jacht luipaard

    1 decennium geleden
  • Helena6754xx

    Hehe,ik ben echt wel ee, pinguin :9~

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?