Welke boy past bij jou ?

Op welke guys val jij ? Doe de quiz en kom erachter :D

Mogelijke uitkomsten

Sportief (7 x uitgekomen)

Jij valt op sportieve jongens, die lief , behulpzaam en sterk zijn, dit betekend dat je veel aan hem kan vertellen maar soms niet te veel. deze jongen verpraat zich gemakkelijk! maar ja wie valt er nu niet op een sixpack?

cool guy (4 x uitgekomen)

jij valt op jongens , die gewoon rustig , lief en vriendelijk zijn. ze moeten niet gaan haasten en zeker niet de drama-Queen uithangen, daar haak je op af. veel plezier met er een zoeken!

Party Guy (0 x uitgekomen)

jij valt op jongens die van een feestje houden, je wilt graag met hem gezien worden en voelt je altijd mooi bij hem, your rock girl!

emo boy (4 x uitgekomen)

jij valt op de zogeheten emo boy, deze boy is moeilijk aan te spreken en zou niet gauw met iemand praten maar als je hem echt kent wilt hij zeker praten, ook zou hij niet gauw naar een feestje gaan, hij houd liever van de bioscoop

cutie<3 (5 x uitgekomen)

jij valt op een schattige jongen, ook al hoort hij bij de "badboys" hij is zooooo schattig, hij is lief en is heel beschermend tegenover jou, gelijk geef ik je!

rustige boy (1 x uitgekomen)

jij valt op rustige boys, ze horen wel bij de groep maar houden zich meestal op de achtergrond , deze boy is ook heel netjes en kan niet tegen onbeschofte mensen

populaire boy (3 x uitgekomen)

jij valt op populaire jongens, die altijd honderden meisjes achter zich aan hem, maar jij houdt wel van een uitdaging en probeert het toch, deze boy wilt zich speciaal voelen en je moet hem telkens weer verassen!

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • Mortis

    Cool guy ^^

    1 decennium geleden
  • Yuzu

    Cutie<3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?