Ben jij heart-break bestendig?

Stel, je vriendje en jij zijn al een hele tijd samen, maar plotseling maakt hij er een einde aan. Wat doe je? Huil je uit bij je vriendinnen of ga je verder met je leven? Je ziet het in deze quiz ^^

Mogelijke uitkomsten

Uithuiler (10 x uitgekomen)

'Liefje, het spijt me heel erg maar..' De vriendje zucht. 'Het is uit, ik ben niet meer verliefd op je' vervolgt hij zijn zin dan. Je begint te huilen en rent direct naar het huis van je vriendin. Ze opent de deur en jij vliegt haar huilend in de armen. 'Maar.. wat is er?' vraagt ze verbaasd als je haar hebt losgelaten. 'Mijn vriendje heeft het uitgemaakt' zeg je schuldig. Je vriendin trekt een medelevend gezicht. 'Ach, arm meisje' zegt ze zacht, en ze slaat opnieuw haar armen om je heen. 'Het komt wel goed' fluistert ze gemoedelijk in je oor. Je laat haar even los en glimlacht. 'Dankjewel' zeg je zacht.

Gewoon verder gaan met je leven alsof er niets is gebeurd. (3 x uitgekomen)

'Liefje, het spijt me maar..' Je vriendje zucht. 'Het is uit' vervolgt hij zijn zin. Je knikt, alsof je het ermee eens bent. Binnen in je lijf is woede de baas, maar je trekt een pokerface en kijkt hem strak aan. 'Sodemieter dan nu op uit mijn huis' zeg je streng. Hij knikt en staat op. 'Het spijt me echt' zegt hij verdrietig, en hij gaat de deur door en sluit hem achter zich. Je pokerface veranderd al snel in een lach. Wat een lul, en hij denkt dat hij je dag kan verpesten? Mooi niet, vanavond sta je nog met een andere jongen op de dansvloer. Je belt je vriendin op om het te vertellen. Ze klinkt verdrietig, alsof ze je de schuld in de schoenen wilt schuiven. Je hangt op en zucht. Ook dat nog.

Twijfelgeval (21 x uitgekomen)

'Liefje, het spijt me maar..' Je vriendje zucht. 'Het is uit, ik ben niet meer verliefd op je' vervolgt hij zijn zin. Je knikt en voelt tranen branden in je keel. 'Oké, ga weg alsjeblieft' zeg je zacht. Hij verlaat de kamer met een droevig gezicht. Zodra hij weg is beginnen de tranen te vloeien. Een, twee, drie, vier tranen druppelen op je shirt. Je zucht en veegt ze woest weg. Wat moest je nu dan? Je kunt vanavond naar de kroeg gaan en je hebt meteen een nieuwe, maar je kunt ook verdrietig op de bank liggen met een zak chips. Je weet het niet..

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • XfearlessX

    twijfelgeval .... klopt wel
    yeyy 1e reactie :)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?