Do you love yourself ?

Aan sommige dingen kan je zien of of een persoon van zichzelf houd, meestal merk je niet dat je het doet ^^ ...

Dus daarom .... .Doe deze quiz ;)

Mogelijke uitkomsten

You love yourself! (145 x uitgekomen)

Ik ben echt zo blij dat je dit uitkomt! :) Ik bedoel ,je voelt je dan wss echt goed in je vel of je probeert het toch! Ik probeer het ook , het begint echt te lukken , of dat denk ik toch ! Ik heb het er zeer moeilijk mee gehad en weet zeker dat er nog veel andere mensen zijn die het er zeer moeilijk mee hebben dus ik ben blij dat er ook nog andere mensen zijn die het wel zijn, zo hebben sommige mensen een voorbeeld of iemand die ze kan helpen! Dank je voor mijn quizje te maken =)

You don't love yourself (yet) (76 x uitgekomen)

Ik weet uit ervaring dat er iets is dat elk probleem nog 100 keer erger maakt, en dat is niet van jezelf te houden. Geloof me als je je best doet om van jezelf te houden is verbazingwekkend hoe je leven beter. Je voelt je gewoon veel beter. Houden van jezelf is een prachtig avontuur!
Hier zijn 11 dingen die ik heb opgezocht die je helpen om te leren hoe je jezelf houden moet en uitleg erbij van mij xD:

1)Stop met kritiek geven!

Kritiek verandert nooit iets. Weiger jezelf te bekritiseren. Accepteer jezelf precies zoals je bent. Iedereen verandert. Je moet jezelf goedkeuren, dan zijn die veranderingen gewoon positief.

2)Vergeef jezelf!

Laat het verleden gaan. Iedereen maakt foute , iedereen doet stomme dingen en sommige dingen zoals verliefd worden kan je niks aan doen als het mis gaat. Het zal nooit je schuld volledig zijn.

3)Maak jezelf niet bang!

Stoppen met jezelf te terroriseren met gedachten. Het is een vreselijke manier om te leven.

4)Wees zacht,vriendelijk en geduldig!

Wees lief voor jezelf. Wees geduldig met jezelf want je moet de nieuwe manieren van denken gewend worden. Behandel jezelf als iemand van wie je echt houd.

5)Wees vriendenlijk tegen jezelf!

Haat jezelf niet voor het feit dat je gedachten hebt die moeilijk zijn. Zachtjes veranderen je gedachten terug naar goede.

6)Prijs jezelf!

Kritiek breekt je innerlijke beeld van jezelf. Lof bouwt het op. Prijs jezelf zoveel je kunt. Zeg tegen jezelf hoe goed hoe klein het ook is.

7)Ondersteun jezelf!

Vind manieren om jezelf te steunen. Hulp vragen aan vrienden en hun in staat stellen om je te helpen is niet erg. Je moet 1 keer echt sterk zijn om hulp te vragen wanneer je het nodig hebt en het is het waart.

8)Zorg goed voor je lichaam!

Doe geen stomme dingen, je lichaam is daar niet voor! Ik snee in mijn vingers uit stress en heb er zo veel spijt van nu!

9) Kijk in de spiegel naar je positieve zelf!

Vergeef jezelf terwijl in de spiegel kijken en zeg : "Ik hou van je, ik hou van je!" gewoon tegen jezelf

10)Love Yourself. . . NU!

Wacht niet op geluk. Begin nu en doe het beste voor jezelf.

11)Have Fun.

Denk aan de dingen die je blij maakte als een kind. Vind een manier om plezier te hebben met alles wat je doet. Laat jezelf toe uit te drukken dat je blij bent. Smile!

Statistieken

Statistieken

Reageer (18)

  • Chanson

    I love myself...
    Hmm niet echt..

    1 decennium geleden
  • Miesmuizer

    i love me, woow ik was verbaasd

    1 decennium geleden
  • chanyeoI

    I love me (:
    Echt niet altijd...

    1 decennium geleden
  • Libera

    I love me(:
    Enneh die droom is niet om nar Londen te gaan hoawr :P

    1 decennium geleden
  • xEvax

    i love me :)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?