THE ULTIMATE ZOMBIE APOCALYPSE SURVIVAL QUIZ

Dit is de ultieme zombie apocalypse quiz! zal jij overleven in een zombie apocalypse? doe de quiz en kom erachter!

Mogelijke uitkomsten

0% (105 x uitgekomen)

0%! jij mag hopen dat er geen echte zombie apocalypse uitbreekt! heb je wel je best gedaan op deze quiz of heb je maar gewoon iets ingevuld? misschien moet je maar gaan trainen. ik wens je succes!

10% (2 x uitgekomen)

10%! ai dat is niet zo best, je moet heel wat gaan trainen en misschien is wat basiskennis over wapens ook geen slecht idee. zorg dat je bij een zombie apocalypse met een groep op pad gaat en zorg dat je niet alleen achterblijft!

20% (0 x uitgekomen)

hmm.. blijf in geval van een zombie apocalypse dicht in de buurt van je groep, en als er een zombie komt kun je maar beter op de vlucht slaan. wat jij nodig hebt is een beste vriend, iemand die je kan beschermen en het vuile werk voor je kan opknappen.

30% (8 x uitgekomen)

ach ja. het is iets. jij hoopt natuurlijk dat er nooit echt een zombie apocalypse uitbreekt. zowel, dan zul je toch wel met een goed plan moeten komen om te overleven, of je in de koelkast opsluiten met een voorraad eten en hopen dat geen hongerige zombie hem opendoet. succes!

40% (5 x uitgekomen)

40%. jij neemt je kansen en waagt het erop. je neemt wat eten, een schep, een keukenmes, of een flink stuk hout en bedenkt een plan. je kijkt toch wel verschrikt op als er ineens naast je een zombie opduikt. misschien tijd voor een plan B?

50% (1 x uitgekomen)

50%. jij hebt precies de helft kans om te overleven. fifty, fifty. je gaat op pad met wat vrienden en doet goed je best, maar soms is je best doen gewoon niet genoeg. het kan fout gaan dat weet je best. je bent dus maar voorzichtig.

60% (205 x uitgekomen)

jij hebt 60% kans om te overleven! net iets meer dan de helft. je bedenkt goede plannen en hebt een goed team dat bestaat uit vrienden en kennissen. natuurlijk heb je wel de kans dat je plan mislukt en je alsnog moet rennen voor je leven, maar jij, geluksvogel dat je bent, komt daar met een paar kleerscheuren toch nog goed vanaf.

70% (24 x uitgekomen)

wow! 70%! je hebt een wel degelijke kans om te overleven. met een kapmes in je hand zal je mensen versteld doen staan van je technieken, zo ook zombies.

80% (7 x uitgekomen)

80%. zombies slachten is jouw hobbie. je plannen zijn geniaal en als een plan mislukt heb jij altijd wel een backup plan. jij laat niemand achter als het even kan. je mag trots zijn op jezelf!

90% (0 x uitgekomen)

90%. Ow.. look out we got a Badass over here. niet te geloven je hebt 90%! je bent een echte badass. zombies in het gezicht schieten met een shotgun, mooie dames redden uit een brandend gebouw. jij doet alles, gefeliciteerd met je score!

100% (929 x uitgekomen)

100%. jij bent de CHOSEN ONE. als er een zombie apocalypse uitbreekt wil ik bij JOU in het team. jij laat niemand achter, jij bent de reddende engel, jij zult ons naar de overwinning leiden. gefeliciteerd, jij bent de CHOSEN ONE.

Statistieken

Statistieken

Reageer (23)

  • Shibui

    Yeaa, I am the chosen one! Ik ga het overleven met die andere 839!!

    7 jaar geleden
  • blacknightwolf1

    100%!!!:D

    9 jaar geleden
  • Quizmaster11

    Ik ben de choken one yeeeh

    9 jaar geleden
  • Quizmaster11

    im the chosen one, jeez er zijn 313 of meer die het overleven net als ik

    9 jaar geleden
  • Elsketjee

    100% is deze quiz voor jongens of meisjes? De jongens uit mijn klas denken dat meisjes niets kunnen. Ik ben een meisje dus shut up

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?