Welke wilde katachtige ben jij?

Leeuwen, tijgers, panters.. er zijn meerdere wilde kattensoorten in de wereld. Door deze quiz te doen kom je erachter wat voor Wilde Kat jij bent geweest in een vorig of misschien wel volgend leven.

Mogelijke uitkomsten

De Leeuw (78 x uitgekomen)

De Leeuw is de koning der dieren! Het leefgebied van de Leeuw is Afrika, ze zijn af en toe lekker lui, hun hobby is slapen en het zijn bovenal zeer sociale beesten en houden ervan om samen te werken. Dat zijn wel een paar goede eigenschappen die jij ook wel kunt bezitten?

De Tijger (157 x uitgekomen)

De Tijger is een prachtplaatje. Hij is graag op zichzelf en hebben niet zo de behoefte om in de schijnwerpers te staan. Toch zijn het opvallende verschijningen door de oranje, zwarte en witte kleuren. Dus aandacht krijgen ze volop. Zijn favoriete hobby is zwemmen, en misschien is het ook wel JOUW favoriete hobby?

De Jaguar (42 x uitgekomen)

De Jaguar is een dier apart. Ze komen zelden tevoorschijn uit hun schuilplaatsen en zijn soms een beetje loners. Jagen kunnen ze als de beste, evenals klimmen en zijn dus niet bang voor enkele gevaren. Het zijn dappere en moedige beesten, misschien is dat ook wel een van jouw positieve eigenschappen?

De Sneeuwpanter (76 x uitgekomen)

De Sneeuwpanter zijn mystieke figuren. Ze houden van winteromstandigheden, alhoewel, ze kunnen ook goed gedijen in de zomer. Ze gaan graag op reis en blijven nooit op één en dezelfde plek. Misschien heb je zelf ook wel de ambitie om een reis te maken? Wat dat betreft pas je dus goed bij de Sneeuwpanter.

De Cheetah (97 x uitgekomen)

De Cheetah is het enige echte snelheidsdier. Alles moet in een rap tempo gebeuren, niks mag te lang duren. Geduld is een schone zaak, maar ook dat is niet altijd aan de orde bij de Cheetah. Ze hebben een uitstekende conditie en houden wel van uitdagingen. Ben jij ook een sportief type? Als het aan je uitkomst ligt in ieder geval wel ;)

De Lynx (57 x uitgekomen)

De Lynx is rustig, kijkt graag eerst de kat uit de boom voordat hij op actie overgaat. Het leefgebied van de Lynx is Europa. Hij houdt van bosrijke omgevingen en vooral.. de RUST. Klimmen is niet de sterkste kant van de Lynx, wel hebben ze een uitstekend gevoel voor Luisteren! Misschien kun jij je wel vinden in deze eigenschappen van de Lynx?

De Zwarte Panter (63 x uitgekomen)

De Zwarte Panter maakt makkelijk contact met anderen, alhoewel de Panter niet ALTIJD zin heeft in bezoek of visite. Soms hebben ze een momentje voor zichzelf nodig. Daarnaast is de Zwarte Panter geen echte reiziger, want van plotselinge veranderingen houdt hij niet. Hij laat anderen graag in zijn waarde en verwacht dus ook dat anderen dat ook bij hem doen. Klopt dit een beetje met je eigen persoonlijkheid? Ja? Dan ben jij een echte Zwarte Panter.

De Poema (34 x uitgekomen)

De Poema heeft een sterk eigen karakter. Hij of zij staat zijn mannetje en doet lekker waar die zelf zin in heeft. Ook is de Poema totaal niet bang voor grote hoogtes of andere poespas. Ben jij ook zo'n pittig type? Dan kun jij je goed meten met het karakter van de Poema.

Statistieken

Statistieken

Reageer (19)

  • nightmaredragon

    poema looooooooooooooooooooooooooove it!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    7 jaar geleden
  • leeuwebekkie

    jippie sneeuupanter!!!!!!

    1 decennium geleden
  • justreading

    ik heb em nog een keer gemaakt en de uitkomst past wel bij me

    1 decennium geleden
  • justreading

    de zwarte panter

    leuke quiz ik had het alleen wel leuk gevonden als er bij stond waarom dat dier er uitkwam maar verder echt een leuke quiz

    p.s. die zwarte panter is echt heel erg mooi

    1 decennium geleden
  • Lizzy_R

    de cheetah.... gatverdamme nee... ik vind die diertjes niet eens leuk :$

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?