Met welk verhaal moet ik beginnen?

Ik heb twee ideeën voor een verhaal, MAAR IK KAN NIET KIEZEN! Moet ik gaan voor iets meer abo's en een andere verhaallijn of zou het andere verhaal meer aandacht krijgen? Ik wil een verhaal met wat abo's namelijk, dan voel ik me weer gemotiveerd en kan ik weer verder met mijn schrijf-vaardigheid te verbeteren, wil jij je mening geven op een van mijn verhalen? Alvast dankjewel

xxxxxfosje

Mogelijke uitkomsten

1D verhaal! (61 x uitgekomen)

Dit verhaal heeft 1D in zich zitten, om precies te zijn met 1D, als dit de uitkomst is en als je wil dat ik met dit verhaal ga beginnen zet dan in de reacties 1D, dan ga ik kijken welk verhaal de meeste stemmen krijgt en daar ga ik aan beginnen. hier gaat dit verhaal een beetje over;

Hallo allemaal, ik ben Madelief, Madelief en de rest weet ik eigenlijk niet. Ik ben 17 jaar en een crimineel, maar zo slecht ben ik niet, mijn enige probleem is overleven, hoe moet dat hier in Las Vegas? Voor mijn tijd hier in Las Vegas woonde ik in Lakeland - Florida. Ik ben niet zoals alle andere meisjes daar (en hier in Las Vegas). Ik ben geadopteerd uit Japan, ik weet niet wie mijn ouders zijn en ook niet waar ik in mijn eerste 8 levensjaren ben opgegroeid en wanneer. Ik hoef het niet te weten ook. Ze hebben me in de steek gelaten, allebei mijn ouders. Ik leef om te overleven, meer niet, meer hoef ik niet te doen. Gevoelens heb ik nooit gevoeld en liefde al helemaal niet. Ik zou wel willen weten hoe het voelt, maar in deze tijd, op deze plek, krijg je het niet. Voor alles moet je vechten, maar wat zou jij doen als die vijf mensen langskwamen, die je eerder had gezien, die je eerder hebt ontmoet, wat als jij ze niet meer herkent maar zij jou wel, wat gebeurd er dan en hoever ga jij voor mensen die je eindelijk een beetje liefde geven?

WOLFPACK verhaal! (52 x uitgekomen)

Dit verhaal gaat over Wolfpack || Twilight , om precies te zijn over Yaki McMonro en Embry Call (Yaki is een zelfverzonnen personage). Ik ga over ongeveer een maand kijken (als ik al een paar hoofdstukjes voor elk verhaal heb geschreven) en dan zet ik een verhaal online, met natuurlijk een berichtje die jullie krijgen!
hier alvast een stukje;

Hallo allemaal, ik ben Yaki McMonro. Geboren in Sidney – Australie en daar woon ik nu al 15 jaar. Ik ben net zoals alle andere in míjn stad; modebewust en altijd in de weer. En dan heb je de verschillende soorten typetjes, en daar ben ik een ‘stijlvolle nerd’ bij. Wat is dat? Nou dat is iemand die zich aan alle regels houd, verlegen maar toch modebewust. En er is nog één ding wat je moet weten, ik heb een aandoening (ja ik wil nu liever niet de zielige spelen dus trek je dit maar niet aan) een hartaandoening om precies te zijn. En kan elk moment flauwvallen. En dat is het, dat is waarom mijn leven gaat om mijn vrienden en familie. Ze betekenen alles voor me, vooral Will (mijn vriendje al vanaf de zesde klas basisonderwijs) en Lilly (mijn bff sinds groep een basisonderwijs) Daar kan ik het, het best mee vinden. En dan mijn familie; mijn vader (ga ik volgend jaar zoeken, het enige wat ik van hem weet is dat hij in La Push – USA woont en dat hij, Sam van zijn voornaam heet) en mijn moeder; Emily. Ze zegt dat Sam haar mishandeld heeft en dat ze daarom allemaal strepen op de linkerkant van haar gezicht heeft, maar eerlijk gezegd denk ik dat er meer achter zit dan alleen dat. En wat zou mijn moeder er van denken als ik daarnaar op zoek ga?

Statistieken

Statistieken

Reageer (16)

  • Wentz

    Wolfpack.

    1 decennium geleden
  • C_lovemusic

    1D

    1 decennium geleden
  • Amperton

    Neeeee geen 1D ;p

    me doesn't like fanfiction D:

    1 decennium geleden
  • iHeartNouis

    Je moet gewoon kiezen waar jou voorkeur bij ligt.

    1 decennium geleden
  • Ringwraith

    Wolfpack.
    Nah, ze trekken me beiden niet.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?