Bij wie van MainStreet pas jij het beste?

Test hier bij wie jij het meeste past!! Oh en wel eerlijk doen!!

Mogelijke uitkomsten

Nils (357 x uitgekomen)

Nils is lief, gevoelig en grappig. Hij denkt veel na over dingen en dat doe jij ook! Jij houd van een echte surfdude als vriendje e als hij een liedje op zijn gitaar voor je speelt ben jij verkocht! Jullie passen perfect bij elkaar!
Date:
Jullie perfecte date is een strandwandeling bij zonsondergang! Dan pakt hij je hand en tekent hij een hartje in het zand!
Kus:
Jullie willen elkaar eerst iets beter leren kennen voordat jullie met het echte werk beginnen. Je wil pas met hem zoenen als je zeker weet dat je hem kunt vertrouwen.

Daan (121 x uitgekomen)

Jij pas perfect bij Daan omdat hij stoer en sportief bent. Het is niet zo'n watje op het gebied van meisjes en sporten want zo'n jongen wil jij niet hebben. Hij maakt je aan het lachen en zal graag eens met je voetballen. Al kun je het niet, hij vind het sowieso gezellig met jou!
Date:
Serieuze relaties werken niet zo voor hem. Een vriendin vind hij leuk maar jullie moeten ook lol kunnen hebben. Een perfecte date voor jullie is om naar de bioscoop te gaan! Hij zal je hand vast wel pakken.
Kus:
Als Daan jou echt leuk vind en echt voor jou gaat merk je dat aan hem. Hij laat merken dat hij je nooit kwijt wil! En ook tijdens zijn zoen...

Rein (384 x uitgekomen)

Jij past perfect bij Rein omdat hij romantisch is en daar houd jij wel van. Hij wil altijd alles perfect hebben en dat kun he overal aan metken. Hij slooft zich vaak voor je uit en laat graag zien dat jij zijn vriendinnetje bent!
Date:
Jullie perfecte date is om uit eten te gaan. Hij neemt je mee naar een luxe restaurant en verwent je. Hij geeft je een mooie rode roos!
Kuss:
Je merkt algauw dat Rein jou ziet zitten en wacht daarom niet lang met een eerste zoen. Let op: doe het wel wanneer jij er ook aan toe bent!

Owen (53 x uitgekomen)

Ja, jij bent ondeugend en jij wil een vriendje die dat ook is. Dan kunnen jullie samen belletje lellen of de ander laten schrikken. Jullie vinden lol in een relatie belangrijker dan de hoeveelheid kusjes je geeft. Groot gelijk!
Date:
Jullie perfecte date is on naar een pretpark te gaan. De gevaarlijkste achtbanen proberen en in de wildste waterglijbanen is iets voor julie. Samen durven jullie alles en dat laten jullie ook zien.
Kus:
Hij kust je op een speelse manier en je verwacht met hen altijd iets speciaals. Hij probeerd zo origineel mogelijk te zijn!

Statistieken

Statistieken

Reageer (6)

  • Mainiac1

    Omg rein ik ben de gelukkigste meisje ter wereld ik zou hem zelfs een kus geven!!(H)(K)

    8 jaar geleden
  • demigd2000

    Ik had nils 💕 👌yeejj

    9 jaar geleden
  • JustEsmee

    Nils <3 ookal ben ik geen (grote) mainiac, ik vind hem wel de leukste ; )

    1 decennium geleden
  • austincarlile_

    Hahahaha maar jij bbt toch ook op Daan?

    1 decennium geleden
  • 1DandMSlove

    bij mij kwam daan uit hihi

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?