Welke killer past bij jou?

Vind uit welke killer het best bij jou past!

Mogelijke uitkomsten

Dylan (3 x uitgekomen)

Dylan Klebold liep op 20 april 1999 samen met Eric Harris hun school binnen en schoten daar 13 mensen dood, en ze pleegden daarna zelfmoord. Van te voren hadden ze bommen klaar gezet omdat ze eigenlijk de school op wilden blazen, maar dat was mislukt want ze gingen niet af.

James Holmes (14 x uitgekomen)

James Holmes is misschien iets bekender omdat zijn daad nog vrij recent is. Hij is het gezicht achter de theatershooting bij de Batman premiere op 20 april 2012 waarbij hij 12 mensen doodde. Hij studeerde neuroscience en houdt van plaid-shirts en slurpee machines. Hij gedraagt zich een beetje off-to-space en is ontoerekeningsvatbaar verklaard, hij wacht nog op zijn oordeel maar er is een grote kans dat hij de doodstraf krijgt.

Richard Ramirez (30 x uitgekomen)

Richard Ramirez werd ook wel 'The Night Stalker' genoemd. Hij heeft zeker 14 moorden gepleegd en zijn werkwijze was.. apart. Hij drong 's nachts het huis binnen van mensen, waar hij de man direct vermoordde, de vrouw vaak verkrachtte en dan ook vermoordde. Soms werd haar leven gespaard als ze niet tegenstribbelde. Richard was een satanist en is pas geleden (7 juni 2013) overleden in zijn cel op 52-jarige leeftijd. Als je hem op het eerste gezicht bekijkt lijkt hij meer op een filmster dan op een seriemoordenaar ;)

Thomas (T.J.) Lane (17 x uitgekomen)

T.J. schoot op 27 februari 2012 drie mensen dood op Chardon High School. In zijn eerste verschijning in de rechtzaal had hij onder zijn normale kleding een shirt aan waar hij met pen 'Killer' op had geschreven. Als reactie op de ouders van de slachtoffers zei hij: 'The hand that pulled the trigger that killed your sons now masturbates to the memory. Fuck you all.'

Statistieken

Statistieken

Reageer (7)

  • GOTOSLEEP

    Richard Ramirez :P

    8 jaar geleden
  • Guernica

    Thomas T.J Lane. Heeft een interressant verhaal.

    1 decennium geleden
  • Jamiezx

    Richard ramirez of zoeits Yay hij is de coolste ( van hun allemaal :P )

    1 decennium geleden
  • ColdBreath

    @girltough

    Ja daar dacht ik ook nog aan maar
    1) Die is toch wel veel groter dan deze groentjes
    2) Dan waren er anderen die ik er eigenlijk ook nog bij moest zetten en ik maakte deze quiz uit verveling xD

    Maar bedankt voor de reacties, had niet gedacht dat er mensen zouden zijn die deze quiz zouden doen, misschien maak ik wel een keer een grotere :)

    1 decennium geleden
  • secute

    Die ene Thomas ARGGHHH IK WIL HEM GEWOON SLAAN WAT EEN KOP HEEFT DIE & wat die dan op het einde zegt.. ewww

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?