Wie is jouw favoriete talent van The Voice of Holland? - Deel 2

Ik heb toch maar een deel 2 ervan gemaakt, omdat sommige vroegen waar de anderen bleven.
Er stonden inderdaad alleen maar mannen bij, dus hierbij deel 2!

Mogelijke uitkomsten

Iris Kroes (0 x uitgekomen)

Bij haar blind audition in seizoen 2 had ze iedereen verrast. Ze bracht haar harp mee en bracht die samen met haar gezang ter gehore.
Een paar maanden later staat ze in de finale van het populaire programma. Daarmee verslaat ze in haar team Sharon Doorson, die nu bekend geworden is door haar singles zoals Fail In Love, High On Your Love en Killer. Iris heeft een album uitgebracht, wat niet succesvol was.

Chris Hordijk (29 x uitgekomen)

Deze man is de broer van de X-factor winnares Lisa Hordijk. Ook wel bekend als haar artiestennaam Lisa Lois.
Hij deed mee in seizoen 2, en had als rivaal Charly Luske. Samen stonden ze in de halve finale, dus de stemmers moesten een keuze maken tussen 2 potentiële winnaars. De tussenstanden maakten elke keer bekend dat Chris veilig was. En dat bleef ook zo.
Chris werd in de finale tweede, onder de winnares Iris Kroes. Even later bracht hij 2 singles uit. Won't You Stay en Jump From A Waterfall. Later brengt hij nog een single uit, maar die is niet zo populair als de andere 2.

Leona Philippo (7 x uitgekomen)

Jullie kennen Leona misschien als achtergrondzangeres bij Trijntje Oosterhuis, maar ze deed mee aan seizoen 3 van The Voice.
Iedereen was zo enthousiast over haar bij haar Blind Audition, dat ze niet kon kiezen. Trijntje heeft haar toch kunnen overtuigen, en koos haar.
In de strijd moest ze in the battles Gerrie van Dijk-Dantuma verslaan. Trijntje koos voor Leona. Ze haalde de finale, en het ging zo snel met haar.
Haar finale single kwam op nummer 1 in iTunes, maar haar tegenstander uit de halve finale, Sandra van Nieuwland, had inmiddels al 4 nummer-1 hits gescoord. Uiteindelijk wint Leona de finale, waar Johannes als tweede eindigde.

Paul Turner (0 x uitgekomen)

Jaja, de al zo hypere Paul Turner. Niemand had het verwacht dat zo'n iemand mee kon doen aan The Voice.
In seizoen 2 verbaasde hij iedereen door Wouter Vink achter zich te laten, en door te gaan naar de finale.
Zo begon een carrière voor Paul Turner. Hij bracht enkele singles uit, maar die haalde slechts de Kids top 20.

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?