Dipje of Depri?

Iedereen zit wel eens in een dipje. De één komt daar heel snel weer uit, de ander blijft er lang in hangen. Ik ben natuurlijk geen professionele hulpverlener maar een test/ quiz kan altijd een klein beetje meer een duwtje in de rug geven om toch eens naar de huisarts te gaan als je eigenlijk niet meer zo goed weet hoe je met je dip om moet gaan. Laat een reactie achter met jouw uitkomst. :)

Mogelijke uitkomsten

Dipje. (56 x uitgekomen)

Je zit in een dipje. Dit gaat vaak vanzelf over. Probeer afleiding te zoeken, doe leuke dingen en probeer er niet te veel aan te denken. Vaak hebben dipjes veel met de pubertijd te maken, enkele uitzonderingen daargelaten natuurlijk! Als je je er toch niet goed bij voelt kun je alsnog je huisarts raadplegen.

Depressie. (51 x uitgekomen)

Het zou heel goed kunnen dat je een depressie hebt. Zoek afleiding en doe leuke dingen. Probeer ook van de kleinste dingen te genieten. Het lijkt mij het verstandigste om je huisarts te raadplegen. Je kunt er beter op tijd bij zijn. Probeer niet in de zwarte cirkel te blijven hangen, kom in actie!

Niets aan de hand. (23 x uitgekomen)

Niets aan de hand, gelukkig maar! Houden zo!

Statistieken

Statistieken

Reageer (15)

  • niki2312

    Depressie :// Mja, its true..

    9 jaar geleden
  • LeaFlammae

    Dipje... tja... Ik heb de neiging me teveel mee te laten sleuren in gevoelens soms >.< Interessante quiz (:

    1 decennium geleden
  • CloakBoy

    Depressie

    Klopt. Zit al in therapie.

    1 decennium geleden
  • Juillet

    Depressie. Is nog waar ook, en de afgelopen maanden was het écht erg. Ik ben blij dat ik er een beetje bovenop ben nu, maar ik heb nog steeds een zéér laag zelfbeeld. Lukt iets me niet, dan ben ik meteen mottig.

    1 decennium geleden
  • Boundary

    Dipje
    zou kunne

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?