ben je klaar voor lang haar?

heel veel meiden willen lang haar. Maar er gaat veel tijd in zitten. dus dan kan je hier kijken of je dr klaar voor bent (natuurlijk weet ik ook niet alles. ik ben geen kapper)

Mogelijke uitkomsten

nou, je wilt geen tijd besteden aan je hhar. niet veel in ieder geval. dus mischien kan je beter kiezen voor wat korter haar. je kan daar veel leuke dingen mee doen, zoals aan een kant opgeschoren. (19 x uitgekomen)

dus mischien kan je beter kiezen voor wat korter haar. je kan daar veel leuke dingen mee doen, zoals aan een kant opgeschoren.

halflang haar (55 x uitgekomen)

je wilt wel wat besteden aan je haar. maar je wilt je stijltang en de verfpot niet laten liggen. dus je kan beter halflang haar doen. als je het dan toch lang wilt hebben verf je haar den met henna. dat is beter voor je haar

laat maar groeien (27 x uitgekomen)

je bent bereid om veel tijd te steken in je haar. ook al betekend dit dat je niet te gek moet doen met je haar. als je het dan toch wilt verven doe het met henna

Statistieken

Statistieken

Reageer (5)

  • DawnRoseVi

    Nou ja. Zoals we al zeiden, zijn we geen kappers. Deze vragen zijn gebasseerd op hoe goed je je haar verzorgd. Meestal wordt het daar langer van. Maar als je heel sterk haar hebt is het natuurlijk een ander verhaal.

    1 decennium geleden
  • Hoothoot

    Zelfde als tubbietoost;D
    Er staat dat ik beter kort haar kan nemen, vanaf de dag dat het lang was, is het lang gebleven:P
    Maarem, nog ff een opmerking, ik heb (vreselijk irritante) krullen, maar met spul duurt het echt maar 10 minuten voordat ik het heb uitgekamd, dus daar ligt het niet echt aan...
    Verder leuke quiz!!

    xx

    1 decennium geleden
  • girltough

    Halflang haar
    HAHA, dus echt niet. Ik draag mijn haar al mn hele leven jongensachtig kort en dat vind ik best :)
    maar goed, lang haar staat me ook niet.. :X

    1 decennium geleden
  • iHeartNouis

    Halflang haar, haha

    Mijn haar is tot aan mijn kont. Ik ga één keer per jaar naar de kapper en dat is het. Ik gebruik geen maskertjes of wat dan ook. Ik stijl het nooit, krul het nooit en als het niet nodig is, kam ik het ook niet. Als ik met conditioner gedoucht heb hoef ik niet eens te kammen.

    1 decennium geleden
  • tubbietoost

    ik mis het,, ik verf mijn haar niet(meer) bij de opties...

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?