Hoe ziet jouw toekomst eruit?

Benieuwd hoe jouw toekomst eruit ziet? Kinderen, werkloos, een relatie, of misschien wel in een kasteel? Doe de test : )





©Mijn BFF

Mogelijke uitkomsten

Busy in een rijtjeshuis (57 x uitgekomen)

Jij gaat het ontzettend druk krijgen met je fulltime kantoorbaan, en daarbij heb je ook nog eens 6 kids om op te voeden. Hartstikke leuk hoor, maar met een rijtjeshuis dat 3 keer per dag gepoetst moet worden (aangezien de hond overal haren achterlaat) en een man die maar op zijn luie reet ligt, heb jij weinig tijd over om met je vriendinnen erop uit te gaan. Plant de kids eens lekker bij de oppas en stuur je man naar de fitness en zorg dat jij ook eens lekker me-time hebt!

Boerinnetje (63 x uitgekomen)

Jij komt terecht op een boerderij waar je de tijd van je leven gaat krijgen! Vroeg opstaan begint langzaam te wennen en ook met de koetjes bouw jij een hechte band op. Hoe je terecht komt bij een boerderij? Waarschijnlijk zal jij in de toekomst een leuke boer tegen het lijf lopen, of je opgeven als vrouw bij Boer Zoekt Vrouw. Voorlopig ben je lekker bezig met de varkensstallen uitmesten en de kippen voeren, dus die kinderen kunnen wel even wachten. In ieder geval ben jij stapelverliefd op jouw lieve boer.

Living the famous life! (34 x uitgekomen)

Jij gaat het he-le-maal maken! Een man en kinderen doe jij niet aan, jij bent meer van de 2-daagse relaties. En langer kan ook niet, want jij reist met je bodyguard en je stylisten de hele wereld over voor nieuwe opdrachten in de showbizz. Overnachten doe jij elke nacht in een ander hotel. Wel in de lovesuite natuurlijk, met extra rode wijn. Je wordt rijk, ontmoet de meest beroemde personen en komt op de mooiste plekken op Aarde. You go girl!

Oei. (8 x uitgekomen)

Oei, dit was niet helemaal jouw droomtoekomst. Jouw tienermoeder-leven bestaat uit je ongewenste baby verzorgen en de ratten uit je kraakpand jagen. De vader van je kind is er vandoor gegaan en je staat er helemaal alleen voor in een vreemde stad. Een lichtpuntje in deze uitslag: je slaat je er wel doorheen. Op de een of andere manier lukt het je door jouw doorzettingsvermogen om je leven op te pakken en langzaam aan een goed bestaan op te bouwen voor jou en je kindje.

Statistieken

Statistieken

Reageer (13)

  • BlackRabbitX

    Boerin
    Née, née gwn nee
    Ik haat vroeg opstaan en dingen doen😂
    Leuke quiz :p

    9 jaar geleden
  • EveningLight

    Boerin x''D
    Niet bepaald wat ik had verwacht van mezelf! Ik woon liever ergens anders xd Maar als ik eerlijk moet zijn vind ik dit beter dan de andere uitkomsten! = P

    9 jaar geleden
  • MyStoryy

    Living the famous life! ;)

    1 decennium geleden
  • Elevens_Eggos

    Living the famous life!

    1 decennium geleden
  • Leeyum4Everr

    Boerin?
    Say whaaaaat?!
    NO NO NO & ... NO!
    Maar wel leuke quiz, enkel spijtig van mijn uitkomst dan... ;p

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?