Welke Minecrafter ben jij?

Iedereen speelt op een andere manier minecraft. Somiggen minen de hele dag en zitten vaak in een grot. Anderen bouwen het grootste huis ever. Welke minecrafter ben jij?

Mogelijke uitkomsten

Creative (22 x uitgekomen)

Jij speelt vaak in creative en bijna nooit in survival. Je houd niet van blokken moeten verzamelen en bouwt het liefste iets heel moois in creative, en vind het handig om te kunnen vliegen.

Jij bent een creative - minecrafter.

Survivaller bouwer (23 x uitgekomen)

Jij houd van bouwen, maar niet er van dat je de blokken zomaar even krijgt. Jij wil eerst voor de blokken moeten werken, vechten tegen monsters in de nacht, craften en al dat soort dingen. Meestal bouw je eerst een mooi huis (of stad) boven de grond en gaat later pas minen.

Vechter (17 x uitgekomen)

Als je survival speelt, bouw je een snel huisje en zoveel mogelijk en sterke zwaarden. Je vecht tegen elke creeper of mob die je tegen komt. Zelfs wolven. Je schuilt niet de hele nacht in een hut, jij bent een vechter!

Puzzle/adventure/anders map. (6 x uitgekomen)

Jij download meestal een map als je minecraft speelt, en die map speel je dan uit.

Miner (11 x uitgekomen)

Jij bent bijna altijd aan het zoeken naar erts. Als jij gespawnt word, is het eerste wat je doet minen, na het hout hakken. Je krijgt meestal binnen 1 dag al diamond, en bouwt nooit huizen of zo. Jij mine't altijd, en bent bijna altijd bezig in een donkere grot.

Ontdekker (24 x uitgekomen)

Jij wil altijd alles van minecraft ontdekken, iedere plek, ieder dorp. Je bent meestal op zoek naar dungeons, cave's, of dorpen en zo boven de grond. Je bouwt bijna nooit een huis, omdat je die niet mee kan verplaatsen. Jij bent een ontdekker!

Statistieken

Statistieken

Reageer (8)

  • KorraBlaze0

    Ontdeker niet echt eerder een surveilleren bouwer

    9 jaar geleden
  • Shellfish

    Survival bouwer, true story ;p

    1 decennium geleden
  • Krissyvand

    vechter... nope

    1 decennium geleden
  • MagicDiamond

    Survival klopt :) ik houd van actie

    1 decennium geleden
  • Maarissa3

    Creative

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?