7 minutes in heaven - one direction

Deze quiz heb ik gemaakt voor mijn vriendin :)

Mogelijke uitkomsten

Niall (64 x uitgekomen)

Je pakt voorzichtig een propje uit de leuke panda muts van harry. Je grinnikt even als je leest wat er op het propje staat en leest hem dan voor " i like food." Je kijkt de jongens allemaal aan en ziet dat de blonde jongen die zich heeft voorgesteld als Niall een beetje moet blozen. Al gauw staat hij op en steekt zijn hand naar je uit, samen lopen jullie de kast in. Hij drukt je zachtjes tegen de muur aan, en je kijkt recht in zijn prachtige blauwe ogen, waar je meteen in verdronken bent. " dus wat wil je doen in deze 7 minuten " vroeg jij maar om de stilte te onderbreken. Niall komt steeds dichter bij met z'n hoofd. Je sluit je ogen net voordat hij met zijn lippen de jouwe raken. "Oh ik snap al wat je wilt doen", zeg je grinnikeend. En je kust hem gelijk weer op zijn mond, het begint met een lieve en rustige zoen daarna wordt het steeds ruwer wat jij alleen maar leuker vind. Dan voel je Niall's tong over jou onderlip gaan om toestemming te vragen, je deed gewillig je mond open en jullie tongen speelden een vurig liefdesspel. Niall trok zich iets terug, je vroeg meteen of je wat verkeerds had gedaan, waardoor niall begon te lachen. " ik zou het erg leuk vinden om een echte date met je te hebben" zei niall en je zag met het kleine beetje licht dat door een kier heen kwam dat niall bloosde. "Dat lijkt me erg leuk" en je gaf hem een kus op zijn mond, je voelt dat hij door jullie kus heen lacht. Op dat moment hoor je deur met een harde knal open gaan en ziet dat liam daar staat " jullie tijd is ommmmm tortelduifjess." Jullie lopen lachend de kast uit. Je knipoogt nog even snel naar je vriendin, en zit de rest van het spel tegen Niall aan.





Vervolg? Zet eventjes in reactie xx

Zayn (33 x uitgekomen)

Je pakt zonder te kijken een propje uit de schattige panda muts van harry. Je vouwde het propje open en leest lachend voor wat er op het papiertje staat " mirror mirror on the wall." Zayn staat meteen op en tilde jou op over zijn schouders heen. Er kwam een klein gilletje uit je van schrik. Je hoorde louis nog zeggen "doe het rustig aan daar binnen eh, " en de rest moest hard lachen om de grap van louis. Toen jullie in de kast waren voelde je 2sterke armen van achter om jou heen slaan en daarna allemaal kusjes in je nek en van je nek naar je kin zo door richting je mond. Toen hij bij je mond aankwam ontplofte er een bom van vlinders. Je ging gelijk op in de kus, en tikte met je tong tegenzijn lippen aan. Hij twijfelde geen moment en deed zijn mond meteen open. Toen jullie elkaars tong hadden gevonden werd er een vurig liefdesspel gespeeld. Jou ene hand zat in zijn haar en met de ander zat je onder zijn shirt en telden je zijn blokjes. Je voelde even hoe hij glimlachte tijdens jullie zoen. Hij ging met zijn handen steeds meer naar beneden tot die bij je heupen waren, hij tilde je langzaam en zachtjes op, je sloeg je benen om hem heen. Zayn stopte jullie zoen en keek je een tijdje aan in je ogen. Jij verdronk in zijn mooie bruine ogen. Hij gaf je nog een kus op je mond. "Well hello there cuties" hoorde je harry zeggen. Je keek blozend naar de deur en de rest van de groep keken jullie lachend aan. Voordat je de kast uit kon lopen werd je weer terug getrokken door zayn " vanavond 8 bij mij dan maken we dit af" zei zayn en je gaf hem nig snel een kus op zijn mond. Je bracht de rest van de avond door op zayn's schoot.




Vervolg? Laat eventjes in reactie weten xx

Liam (18 x uitgekomen)

Je pakt willekeurig een propje uit de panda muts van harry. "Toystory" lees je hard op voor. Je kijkt verbaast naar het blaadje. Wie schrijft er nou toystory op? Denk je bij jezelf. Je sloot je ogen want je durfde niet te kijken met wie je 7minuten in een kast werd opgesloten. Je wilde net je ogen open doen om maar naar de kast te lopen. Totdat je 2handen voor je ogen voelt. Je gaat staan en hij trekt je mee naar de kast zonder zijn handen van jou ogen af te halen. Je hoort de kast deur sluiten en zijn handen worden van je ogen af gehaalt. Je doet je open maar je ziet niets want het is helemaal donker. Je voelt twee groote sterke armen om je heen. "Wie ben je " vraag je zachtjes. Hij grinnikte en drukte zijn lippen op die van jou. Dit had je totaal niet zien aankomen,maar onlangs dat kusten je hem meteen terug. Je stopte de kus en vroeg " liam?" Je voelde zijn hete adem in jou nek en hij zei zachtjes ja. "Oh wat ben ik blij dat jij" je kon je zin niet afmaken of je voelden zijn lippen alweer op die van jou. Je voelde zijn tong tegen jou lippen aan tikken vragend om toestemming. Je opende je mond vrijwel meteen. En jullie speelde een vurig liefdesspel. Liam beëindigden jullie zoen, en keek jou recht in je ogen aan. "Je bent echt een heel speciaal meisje weet je dat?" Jaa nu zeg je om hem te plagen. Je hoort hem grinniken. " zou je op een date willen?" Vraagt liam. Je moet ervan blozen en beantwoord zijn vraag met een kus op zijn mond. Tussen de kus door je liam mompelen " dat beschouw ik als een ja." Dan schrik je van niall die met een klap de deur open gooit. "Ach wat schattig" hoor je hem zeggen. "Jullie tijd is om hoor kom er maar uit" zegt niall daarna nog. Jullie lopen samen hand in hand terug naar de groep. Je gaat met je hoofd op liams schoot liggen en brengt zo de rest van de avond door.







Vervolg? Laat eventjes weten in reactie xx

Louis (20 x uitgekomen)

Je pakt vol zekerheid een propje uit harry's super schattige panda muts. " i like girls who eats carrots " zeg je lachend. Je wist gelijk dat het van louis was natuurlijk. Voordat je het wist had louis je al opgetild. Er kwam een kleine gil uit je mond maar moest daarna lachen. Hij nam je mee de kast in. Eenmaal in de kast zetten hij je voorzichtig neer. " so you like grirls who eat carrots , well i like boys who eat carrots" Zei je op een plagerige manier. En voordat je het wist waren louis lippen al op die van jou gelpant. Je kuste hem gewillig terug. Jij zat met je handen in zijn haar en hij met zijn handen om jou heupen. Jullie stonden een tijdje zo. Je voelde zijn tong over je lippen heen gaan, om toestemming te vragen. Je opende je mond en jullie speelde een vurig liefdesspel. Hij stopte jullie zoen en je keek hem een beetje getreurd aan. " ik vind je een heek bijzonder meisje en dus wat zou je er van vinden om met mijn op een date te gaan?" zei louis erg serieus maar toch heel lief. Je beantwoorde zijn vraag met een kus, maar stopte hem al gauw " dat kijkt me geweldig." Je zag met het kleine beetje licht dat louis moest glimlachen, en drukte jou lippen weer op de zijne. Je schrok van de deur die met knal open werd geslagen. "Vass happeninnnnnn!?" Hoor je zayn lachend roepen. Samen lopen jullie hand in hand de kast uit. En je hoorde de groep allemaal roepen naar jullie. Je glimlachte en ging naast louis zitten. Je lach de hele avond met je hoofd op zijn schouder.








Vervolg? Laat eventjes in reactie weten xx

Harry (11 x uitgekomen)

Voorzichtig pak je een propje uit de schattige panda muts van harry. Je hoopt dat je harry's papiertje dr uit haalt, want je wisselt al de hele dag flirterige blikken met harry uit. Je leest lachend op wat er op het propje staat "pussycats." "YESSSHH" hoor je harry heel hard roepen. Je voelde het bloed naar je wangen stromen. Harry stond meteen op en pakte je hand. Hij nam je mee naar de kast. Hij sloot de kast deur, en je voelde zijn hete adem in je nek." Ik ben hier niet zo goe" je kon je zin niet afmaken of je voelde al 2 zachte lippen op de jouwe. Je kuste hem voorzichtig terug. Hij stopte de kus. " deed ik het niet goed." Vroeg je zachtjes. Harry Lachte " je bent echt heel bijzonder wist je dat?" Je moest blozen en negeerde zijn vraag. "Ik wil graag op een echte date (y/n) , als jij dat natuurlijk ook wilt" hoorde je hem opeen gegeven moment onzeker zeggen. " dat lijkt me super." Hij glimlachten en kuste je weer. Je voelde zijn tong over jou lippen om toestemming te vragen. Je opende voorzichtig je mond. Toen jullie elkaar eenmaal gevonden hadden speelde er een vurig liefdesspel. Je schrok toen de deur met een ruk open werd gedaan. " zozo lekker bezig loveebirdss?" Hoorde je liam zeggen. Je glimlachten en wilde net de kast uit lopen totdat je terug werd getrokken door harry. Hij gaf je nog snel een kus op je mond en je voelde dat hij wat in je achterzak stopte. Toen liepen jullie samen hand in hand de kast uit. En je bracht de rest van de avond door op harry zijn schoot.





Vervolg? Laat eventjes weten in reactie xx

Statistieken

Statistieken

Reageer (11)

  • XJunaHoranX

    Plzzzz! Vervooooolg! Ik wil weten hoe mijn date met Niall verloopt!

    1 decennium geleden
  • CliffordIdiot

    Vervolg

    1 decennium geleden
  • zani321

    Vervolg

    1 decennium geleden
  • donna2000

    Vervolg!!!!! please!!!!

    1 decennium geleden
  • Stylesfor

    awwww !

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?