Wie ben jij van mijn katjes?

Ben je Louis? Camille? Nero? of Fideel?
Test het hier!

Mogelijke uitkomsten

Louis (17 x uitgekomen)

Jij bent Louis! je bent een Zilver-Zwarte kater van 2 jaar oud, je zit hier naast je zusje Camille te genieten van de zomerzon!
Je houd van slapen, en lekker geknuffeld worden, hoewel je geen schootjeszitter bent, je vangt heel veel vlinders, en bent meestal aan de winnende positie in een gevecht! jij bent: Lieve Louis!
Je favoriete bezigheid is Zonnen!!! en je bent heel rustig!

Camille (20 x uitgekomen)

Jij bent de mooie Camille, je bent een lichtgrijze katin, die langzaam in de tijd veel meer naar de rostbruinere kant ging, je bent heel wild, jaagt veel op vogels en muizen, (je bent er supergoed in!), en je bent heel lief! (soms kan je wel eens een frats uithalen)
Je bent supercrazy, grappig en een goede jaagster, je vijand is de roste dikke kater, op de foto zit je naast je donkere broertje louis!
Jij bent: Coole Camille!

Fideel (42 x uitgekomen)

Jij bent een lichtbruinachtige siamese kat, je bent heel braaf, heel lief, je werdt vermoord door de buurman toen je 6 was omdat je zijn hond een krabje op z'n neus had gegeven *Cloudtail draait met zijn ogen*, ik heb je nooit gekend, maar ik weet dat jij een van de beste katten was die je je maar konindenken!
Jij bent: Flossende Fideel!

Nero (9 x uitgekomen)

Je bent een Reusachtig grote Donkerzwarte kat met felgroene ogen, veel mensen noemden je de sterke heksenkat, je krabde heel veel, maar tegen je baasjes doe je altijd heel lief, je jaagt veel, en jaagt de katten uit je territorium,en vooral vecht je superveel, je houd van je baasje, maar mensen die je altijd willen knuffelen kan je niet uitstaan! toen je 10 jaar werd, werd je ziek en ging je dood, je was toch een hele stoere kat!
Jij bent: Nachtilijke Nero!

Statistieken

Statistieken

Reageer (8)

  • Scara

    Klote buurman :'(

    8 jaar geleden
  • Blueblaze

    Fideel (cat)
    Egt een stomme buurman >;(

    1 decennium geleden
  • Feathertail

    fideel?
    AAH BUURMAN IN ZICHT!!!

    1 decennium geleden
  • WolkstaarT

    Ik heb een vriend en zijn buur had een kattin met jongen en uiteindelijk waren dat al 19 kitten en da waren te veel en ik snap hem niet hij had die kunnen verkopen maar hij liet ze verdrinken :'(:'(:'(:'(

    1 decennium geleden
  • WolkstaarT

    Wrm deed die dat omdat de hond een krasje op zijn neus heeft

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?