Ben jij een bangerik of durfal?

Sta jij met knikkende knieën voor de klas als je een presentatie moet geven en krijg je een totale black-out of ben jij voor niets en niemand bang en klets je een uur in een kwartier? En wat doe je als je helemaal alleen in het donker thuis zit?!

Ben jij een bangerik of durf jij alles? Doe de test!

Mogelijke uitkomsten

Jij bent echt een angsthaast (6 x uitgekomen)

Jeetje, een beetje meer lef kan wel. Jij durft bijna niets en als je iets niet durft dan doe je het ook echt niet. Hierdoor laat je misschien wel een heleboel leuke kansen liggen. Probeer iets minder een angsthaas te zijn. Vraag hulp als je in je eentje een drempel niet over durft. Succes!

Proberen kan altijd (31 x uitgekomen)

Jij hebt best dingen waar je bang voor bent en die je liever niet doet. Maar het goede is aan jou dat je deze dingen soms wel gewoon probeert. Dat is nou karakter hebben. Maar.... je hoeft echt niet alles te doen omdat een ander het doet. Het is ook stoer om te zeggen dat je iets niet durft in plaats van het te doen.

Hé lefbek! (13 x uitgekomen)

Niets gaat jou te ver! Jij deinst echt nergens voor terug. Hoe gekker hoe leuker. Op zich is het heel goed dat je alles durft maar kijk je wel een beetje uit! Misschien is een leuke hunk wel helemaal niet gediend van jouw praatje of laten anderen jou dingen proberen die ze eigenlijk zelf niet durven en dat kan best een keer verkeerd uitpakken! Kijk uit dus. Je hoeft niet alles te doen.

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • exhale

    lefbek xD

    1 decennium geleden
  • nerveus

    Proberen kan altijd (A)

    1 decennium geleden
  • LeLouisx3

    schijtbroek

    1 decennium geleden
  • girltough

    Proberen kan altijd...

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?