Welke van de 5 past het beste bij jou?

De titel is een beetje vaag maar ik heb het over Niall Horan, Harry Styles, Louis Tomlinson, Zayn Malik en Liam Payne. Deze quiz zal je koppelen aan van deze geweldige jongens

Mogelijke uitkomsten

Niall Horan (23 x uitgekomen)

Jij houdt van een heerlijk accent en een jongen die gitaar kan spelen en erg grappig is. Je houdt van knuffelen en schattige jongens. Je kroelt graag door zijn haar. En je hebt net zoveel eetlust als hem.

Harry Styles (12 x uitgekomen)

Jij houdt van een jongen die ontzettend liefdevol kan zijn maar je soms ook eens goed de waarheid vertelt. Een jongen die avontuurlijk en actief is. Maar er ook van houdt om een dag lui te zijn. Je houdt van de schattige kuiltjes in zijn wangen en hoe zijn ogen oplichten als je hem aankijkt. Je houdt van hem omdat je weet dat hij je niet verlaten zal.

Louis Tomlinson (7 x uitgekomen)

Je houdt van een jongen die je constant 24/7 laat lachen. Als je naar hem kijkt zie je hem altijd glimlachen tenzij je hulp nodig hebt. Hij geeft het beste advies en je kan hem alles vertellen. Hij is niet alleen hilarisch hij is ook nog ontzettend lief en soms verrast hij je uit het niets.

Zayn Malik (6 x uitgekomen)

Jij houdt van een mysterieuze jongen. Zijn wimpers zijn nog langer als de jouwe en als hij je met zijn chocolade bruine ogen aankijkt smelt je weg. Deze jongen weet van wanten als het gaat om romantiek. En zal zeker niet falen als het gaat om liefde. Hij wint jou hart binnen no time en hij zal jou altijd gelukkig maken.

Liam Payne (7 x uitgekomen)

Jij houdt van een jongen die super sterk is. Hij is een echte teddybeer. Het liefst knuffel je een hele dag met hem. Deze jongen is super schattig en hij lijkt verlegen maar is dat zeker niet. Je kan met hem lachen en huilen. Hij is als je beste vriend. En je verveelt je nooit met hem.

Statistieken

Statistieken

Reageer (7)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?