Hoe goed ken jij de Barbie films?


Denk jij dat je de Barbie films kent? Ken je ze goed genoeg om de titel van een film te weten aan de hand van een stukje songtekst?
We zullen zien!


Deze quiz bestaat uit achttien vragen die allemaal bestaan uit stukjes songtekst. Niet van elke film zal er een liedje inzitten, houd hier rekening mee.

Mogelijke uitkomsten

Barbie kenner (76 x uitgekomen)

Ja, je hebt jezelf bewezen. Je kan wel degelijk de filmtitels raden aan de hand van stukjes songtekst. Ik hoef jou dan ook niet uit te leggen waar welke film overgaat en je hoeft ze dan dus ook niet te kijken om alles te weten. Je kan ze natuurlijk altijd alsnog gaan kijken, gewoon, omdat het leuk is.

Dat kan beter! (38 x uitgekomen)

Je kent de liedjes wel, maar net niet helemaal. Welke film hoort er nou bij \\\"Together we know what to do. Strong hearts, strong minds fighting for what\\\'s right every time.\\\"? Misschien een tip om de films nog maar een keer te kijken? Pak wat popcorn en een hele lading jeugdsentiment, en je bent klaar om alle Barbie films te gaan kijken.

Je weet niets over de Barbie films (8 x uitgekomen)

Je had geen idee welke film bij welke songtekst hoorde. Misschien is het een idee om alle Barbie films eens te gaan kijken? Je zal er vast spontaan jeugdsentiment van krijgen - of niet. Wie weet, als je daarna nog een keer de quiz doet, weet je alles misschien wel en word je spontaan een kenner!

Statistieken

Statistieken

Reageer (11)

  • xSylvia

    Barbie kenner😂❤

    4 jaar geleden
  • The_End

    Wie kijkt er nou barbie films in het engels? Dat zou betekenen dat je ze nu nog kijkt. Ik keek op mn 5e echt wel int nl hoor...

    8 jaar geleden
  • inktzwart

    NicoleStyles: Niet waar. Die van vroeger vind ik juist blaat. Op sommige na, maar het zegt voor mijn gevoel dat je perfect moet zijn. En dat vind ik vreselijk.

    8 jaar geleden
  • inktzwart

    Ik heb het alleen Nederlands gezien, want als je drie bent kan je nog geen Engels (cat)

    8 jaar geleden
  • NicoleStyles

    hihi Barbie kenner
    De oude films waren een stuk beter dan de zooi die ze nu maken ^^

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?