Wat voor muziek past bij jou?

Iedereen wilt weten wat voor muziek ze leuk vinden, maar soms weten ze het niet goed. Ik weet hoe jij het kan uitvinden :)

Mogelijke uitkomsten

Pop muziek! (92 x uitgekomen)

Pop muziek is perfect voor jou. Je bent vaak vrolijk en je houdt van leven. Jij denkt vaak aan "Love" en "Boy of Girls" . Blijf zo doorgaan iedereen houdt van je als happy is !

Metal ! (33 x uitgekomen)

Metal muziek is perfect voor jou ! Je houdt van donkere kleuren en van de nacht. Je blijft liever thuis dan buiten. Hard en rock muziek zou ook bij je passen ! Don' t change !!

Jazzzzz ! (2 x uitgekomen)

Jazz muziek is perfect voor jou ! Je bent happy en super vrolijk, you love to dance !! Je houdt van veel kleuren en van het leven. Soms ben je wel een beetje depressief maar als je weer jazz gaat luisteren dan wordt je weer happy !

Rap !! (23 x uitgekomen)

Rap muziek is perfect voor je !! Je houdt van swagger en van gangsta style. Je wilt altijd het beste zijn en het populairste! Soms als je een meid/jongen wilt krijgen dan doe je een beetje " TE STOER " ! Maar je hebt sws veel swekkerrrr !!

Statistieken

Statistieken

Reageer (15)

  • MyrSophie

    pop gaaf

    9 jaar geleden
  • ZiallBrooks

    Pop here maar ik luister ook veel naar rap :)

    1 decennium geleden
  • Bellaen

    Metal, klopt xD Heavymetal, melodic deathmetal, trashmetal, whatever xD

    1 decennium geleden
  • Lucem

    Ik heb rap. Ik vind het inderdaad leuk, maar de beschrijving klopt heel eerlijk niet voor mij. Ik hoef niet popu te zijn ofzo;) Bovendien vind ik alle muziek die hier staat wel leuk. Ik vind alle muziek opzich wel leuk, behalve opera, klassieke muziek en die hele oude liedjes met dat traladielala (die muziek die mijn oma dus luistert)

    1 decennium geleden
  • Dahlias

    Metal. Tja geen idee eigenlijk over het algemeen luister ik alleen maar pop.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?