welk bovennatuurlijk wezen ben jij?

Je fietst naar school, maar word plotseling van je fiets getrokken. Dan word je opeens wakker in ee donkere kamer. Ben je verandert of heeft je ware aard zich eindelijk getoond? Je bent namelijk een ....

Mogelijke uitkomsten

vampier (121 x uitgekomen)

Je loopt de donkere kamer uit en stapt het licht in, maar meteen duik je terug de kamer in. Het voelt alsof je levend gegrild bent! Maar het gevoel is na twee seconden weer weg. Je geneest snel. Je bent namelijk een vampier!

succubus (36 x uitgekomen)

Je loopt de donkere kamer in en merkt dat je op een feestje bent. Meisjes letten niet zo op je aanwezigheid, maar elke jongen die naar je kijkt krijgt een hongerige blik in zijn ogen. Er loopt een jongen naar je toe en je voelt zijn energie door je heen stromen. Je ben een succubus.

weerwolf (168 x uitgekomen)

Langzaam probeer je de deur te openen, maar hij zit op slot. Je snapt niet wat er aan de hand is, maar dan begin t de hels pijn. Je voelt hoe al je botten in je lichaam breken en ze zich vervormen. Na de pijn beuk je met al je kracht de deur door. Je loopt door een verlaten huis en vind een spiegel. Je ziet een harige wolf in de spiegel en ziet door het raam de maan. Je bent eem weerwolf.

heks (153 x uitgekomen)

Je loopt de kamer uit in een witte jurk. Je ziet dat er in de andere kamer een ceremonie bezig is. Overal staan kaarsen en het ruikt naar kruiden. De andere mensen wenken je en met een mengselavan water en bessensap tekenen ze eigenaardige tekens om je heen. Uiteindelijk teken ze ook figuurtjes op je lichaam. Je bent nu officieel ingewijd als heks!

Statistieken

Statistieken

Reageer (9)

  • blacknightwolf1

    Weerwolf! :D

    8 jaar geleden
  • Firestonee

    weerwolf! yaasss

    9 jaar geleden
  • Luckey

    weerwolf coel!

    1 decennium geleden
  • Ashara

    Supernatuurlijk? Supernatural wordt niet vertaald niet naar supernatuurlijk :'D Bovennatuurlijk bedoel je denk ik. Of onnatuurlijk.

    1 decennium geleden
  • Dahlias

    Eerst was ik een heks, toen een succubus. Wat is dat? xdd

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?