Wie ben jij uit frozen?

de meeste kennen de film wel, Frozen !
de film werd al snel beroemt en het liedje '' Let it go '' Is zelfs in 25 verschillende talen gezongen ! Maar..op wie lijk jij het meest ...?

Mogelijke uitkomsten

( prinses ) Anna (35 x uitgekomen)

Jij lijkt het meest op ( prinses ) Anna. Ze is meestal degene die de boel opvrolijkt als er geen leuke sfeer meer is. Ze vertrouwt mensen snel (soms iets te snel ) en dat heeft grote gevolgen. Ze is het zusje van ( koningin ) Elsa . Ze houd heel veel van haar en geeft ook echt alles voor haar op. Zelfs haar geliefde vriendje kristoff .... Verder is ze ( lekker ) eigenwijs en ook best onhandig. Maar als de boel uit de hand dreigt te lopen weet ze zich er altijd wel uit te redden.

( Koningin ) Elsa (73 x uitgekomen)

Jij lijkt het meest op ( koningin ) Elsa. Ze heeft speciale krachten wat veel gevaar met zich mee neemt. Ze is dol op haar jongere zusje ( prinses) Anna. Maar op een dag veroorzaakt ze zoveel problemen dat ze niets meer met haar te maken wil hebben. '' voor de veiligheid '' Zegt ze dan. Maar Anna laat dat niet gebeuren. Ook zijn haar ouders erg gelieft bij Elsa als ze al haar bijzondere ervaringen deelt met hen.

Kristoff (7 x uitgekomen)

jij lijkt het meest op Kristoff. Hij is erg moedig en als hij iets echt wilt , gaat hij er honderd procent voor. Hij geeft erg veel om zijn vriendin ( Prinses ) Anna en natuurlijk zijn rendier Sven. Al sinds hij 5 jaar oud is verkoopt hij ijs samen met Sven.

Statistieken

Statistieken

Reageer (9)

  • Kraaivacht

    Elsa:S
    Ik wou liever Anna zijn.

    9 jaar geleden
  • Liv123

    Nog steeds elsa(Y)

    9 jaar geleden
  • Liv123

    Elsa (dance)(yeah)

    9 jaar geleden
  • MatthewHealy

    Anna, komt goed uit, ik heb ook rood haar, haha :D

    1 decennium geleden
  • Animal2

    Elsa!
    Leuke quiz :D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?