The Grim Reaper quizz; Welk onderwereld persoon ben jij?

Ik heb een verhaal geschreven (ben ik mee bezig), genaamd The Grim Reaper~a battle between two worlds.
Om jullie een beetje nieuwsgierig te maken heb ik deze Quiz gemaakt ^^

Veel plezier!

The Grim Reaper~A battle between two worlds:
http://www.quizlet.nl/stories/135625/the-grim-reaper/


In de top:
11-5-2014
12-5-2014
24-5-2014 (om 12:12)
18-6-2014 (om 22:00)

Thank you all!(flower)

Mogelijke uitkomsten

The Grim Reaper (155 x uitgekomen)

Je ben een lief, zorgzaam meisje en vaak onzeker over wie je nou werkelijk bent. Dat is wie je werkelijk bent, diep van binnen. Maar aan de buitenkant ben je een geest, mythe die mensen de stuipen op het lijf jaagt. Velen zijn bang voor je ongelooflijke krachten, omdat duisternis om jou heen beweegt. Je hebt een kort lontje en je bent wel in voor een kleine kracht meting.. vooral met jongens die zo zeker over zichzelf zijn. Jij ben de GRIM REAPER!

Medusa (41 x uitgekomen)

Je ben een echte bitch. Je ben gemeen en haalt mensen over om het slechte te doen. Je hebt een hekel aan mannen, en schrikt ze eigenlijk alleen maar af met je verschijning. Niet omdat ze je lelijk vinden, maar omdat je bekend staat als 'The Man Slayer'. Je vind uiterlijk heel belangrijk en je doet er alles aan om het beste voor jezelf te krijgen. Ook gebruik je vaak je vrouwelijke verleidings 'kracht'. Jij ben MEDUSA!!!

Hades (6 x uitgekomen)

Je ben een meedogenloze, hatelijke man. Je ben de heerser van de onderwereld. Je maakt gebruik van de mensen/demonen die het vertrouwen in jou hebben tijden de moeilijke tijden. Je laat iedereen voor jouw vechten zodat je zelf geen hand hoeft uit te steken. Je vind het leuk om naar mensen te kijken die pijn hebben. Je hebt de rare gewoonte om met ontbloot bovenlichaam rond te lopen.. hmm.. Jij ben HADES!!

Cerberus (22 x uitgekomen)

Je bent een hond. Niet zomaar een.. Je ben namelijk een driekoppige hond! Je bent zo sterk als 10 leeuwen, en niemand kan jou aan. Je bewaakt de ingang naar de onderwereld. Je luistert alleen naar de bevelen van Hades en bent het eens met alles wat hij zegt, hij is nou eenmaal jouw heerser. Je bent heel trouw, sterk maar ook aan de wilde kant. Jij ben CERBERUS!

Anubis (7 x uitgekomen)

Jij bent een beetje een apart persoon. Je zondert jezelf een beetje af, en houd eigenlijk niet echt van mensen. Hoewel je niet van mensen houd, help je wel de geestelijk zieken in doden wereld, je bent een soort medicijnman om het zo maar even te noemen. Jij ben ANUBIS!!

Statistieken

Statistieken

Reageer (33)

  • Megaeraaa

    The Grim Reaper
    De enige uit het rijtje die ik niet kende maar het past wel bij me

    3 jaar geleden
  • Sincerely

    The Grim Reaper yeaaaaah!

    9 jaar geleden
  • KorraBlaze0

    The grim reaper klopt wel alleen ben ik geen geest maar kan wel geesten zien

    9 jaar geleden
  • Medb

    The Grim Reaper C: Yesss
    Quin is zooo cool. Deze quiz is top!! KUDO (H)

    9 jaar geleden
  • Vasilisa

    Medusa
    laat mijn vriend dat maar niet weten
    Meh, heb niet echt verleidingskracht ofzo. Wel de gave om 33 harten te breken in 10 jaar, maar daar ben ik absoluut niet trots op :x

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?