Ben jij een BrEviTheïst?

Kijk of jij geschikt bent voor het BrEviTheïstme... Dit houdt in dat je niet wilt leren en dat je een sociaal leven wilt. Het is ontstaan door 2 hele aardige en knappe meisjes die niet van leren houden. Als je leert kan je geen sociale contacten leggen, als je geen sociale contacten kan leggen heb je ook geen vrienden, als je geen vrienden hebt kan je worden gepest, als je word gepest dan kan je misschien zelfmoord plegen en als je zelfmoord pleegt ben je dood... Sluit je aan bij ons geloof en als iemand je nog vraagt waarom je niet aan het leren bent zeg je dit: Ik mag niet leren van mijn geloof!
Veel succes met de test
X brevi

Mogelijke uitkomsten

BrEviTheďst (7 x uitgekomen)

jij bent een echt BrEviTheïst ben er maar trots op

kaas (8 x uitgekomen)

jij houd van kaas en bent helaas niet geschikt voor het BrEviTheïstme

loser (1 x uitgekomen)

jij bent nergens goed voor, word gepest en hebt geen leven... jammer!

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • FrozenStar

    Deze quiz slaat nergens op. Jij vindt dus, als je leert je een loser bent. Nou, sorry hoor, maar je bent eerder een loser als je niet leert. Wil je later geen goeie baan? En je kan trouwens ook leren én een sociaal leven hebben. Met leren is niks mis mee.

    En discrimineren en pesten is geen onderwerp waar je zo even makkelijk kan over praten. Maar als jij zo nodig dom wilt zijn en met de pet er naar gooien, ga je gang! Verziek je leven.

    9 jaar geleden
  • Spike666

    waar slaat dit op? Discrimineren van leraren, een loser zijn? wtf?

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?