Welke beroemdheid zou jou beste vriend(in) zijn ?

Als jij een beroemdheid als beste vriend(in) had, wie zou dat dan zijn ? Zoek het uit


First quiz, first day en first time topic <3

Love u all

Mogelijke uitkomsten

Ariana Grande (54 x uitgekomen)

Ariana Grande is de beste vriendin voor jou. Ze is lief zachtaardig en soms ook wel raar, zo ben jij vast ook ! Rare dingen doen is echt iets wat je samen kan doen met Ariana !

Victoria Justice (17 x uitgekomen)

Victoria Justice is voor jou de beste vriendin. Heel spontaan en altijd vrolijk zijn jullie alletwee !

Selena Gomez (27 x uitgekomen)

Selena Gomez, de superster is de beste vriendin voor jou. Jullie houden alletwee van mode en soms ook lekker gek doen is iets wat jullie samen vaak kunnen doen !

Miranda Cosgrove (9 x uitgekomen)

Miranda Cosgrove is de perfecte beste vriendin voor jou. Ze is lief en zal je nooit in de steek laten. Ze houdt heel veel van haar vrienden netals jij doet.

Taylor Swift (22 x uitgekomen)

Taylor Swift is perfect als beste vriendin voor jou. Zij zal altijd voor je klaar staan. Samen kunnen jullie overal over praten, en dan vooral over jongens !

Niall Horan (68 x uitgekomen)

Niall Horan is de beste vriend voor jou. Samen delen jullie je liefde voor eten. En Niall zal ervoor je zijn. Hij is ook verlegen, alleen bij jou niet, want jij bent zijn beste vriendin !

Avan Jogia (13 x uitgekomen)

Avan Jogia is de beste vriend voor jou. Hij is mysterieus maar toch niet raar. Samen chillen doen jullie het liefste, en je kan jezelf zijn bij hem. Jullie houden ook alletwee van een beetje stoer doen.

Statistieken

Statistieken

Reageer (20)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?