Wat is JOU droomhuis?!

Dit heeft geen uitleg nodig, want nat als andere quizen moet je aan klikken wat het beste bij je past.

succes!!

Mogelijke uitkomsten

boomhuis (27 x uitgekomen)

Je droom komt uit! Lekker in de natuur. Tot heel laat een bos wandeling maken. Wat wil je nog meer dan elke ochtend met een frisse lucht opstaan en de vogeltjes horen fluiten en oh daar! Je ziet een hertje voor bij wandelen. Wauw meer woorden heb je niet.

kasteel (15 x uitgekomen)

Je wilt als een prinses behandeld worden net als die in de films, dus waarom geen kasteel? Een kasteel in de bergen maakt het plaatje compleet. \\\'s Ochtends ontbijt op bed en \\\'s avonds aan een te lange tafel een warm feest menu eten. Nu nog wachten op de prins op een witte paard.

modern huis (10 x uitgekomen)

jij kiest liever een modern huis. Lekker grote tv, zwembad dat altijd op goeie tempratuur is, veel glas zodat je uitzicht heb op je tuin. Je tuin ziet er dan niet groen uit, maar je houd toch niet zo van kriebelige beestjes die tussen het gras lopen. En het beste is nog dat je alles kan bedienen met je eigen mobiel.

huis met genoeg ruimte voor je auto's (22 x uitgekomen)

Jou schatjes moet je goed verwennen met 3 garages. Dit moderne huis staat open voor jouw auto's. 's ochtends spring je uit je bed om naar je garage te gaan en in je auto naar buiten te rijden. De wind lekker door je haren laten gaan. Natuurlijk heb je in huis nog een mini automuseum

opvallende huis (0 x uitgekomen)

Jij valt graag op, dus waarom niet ook je huis. Elke boot die langs vaart knalt bijna tegen ander boten aan of stoppen, omdat jou huis ze aan trekken met zijn velle kleur.

kunst huis (1 x uitgekomen)

Jou leven bestaat uit kunst. De ene dag ben je aan het schilderen en de andere dag ben je iets aan het maken van lege cola blikjes. Je heb daarom ook jou perfecte huis ontworpen. Het is modern maar op jou maneer.

Statistieken

Statistieken

Reageer (8)

  • Konijntje123

    Boomhuis :)

    9 jaar geleden
  • xGONULx

    Modern huis, klopt helemaal:)

    9 jaar geleden
  • linda0

    kasteel XD

    9 jaar geleden
  • suikerbiet

    kunsthuis :/

    9 jaar geleden
  • MyMalik

    Huis met genoeg ruimte voor je auto's - ii hou idd van grote dure auto's maar zoveel had ik helemaal niet aangeklikt met wat auto's te maken heeft? Maar ja geen probleem ik vind dit huis ook prachtig :) modern guis was ook leuk geweest, anyway, leuke quiz meid 👌

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?