Welke zonnebril past bij jou?

Welke zonnebril moet jij aan??? Doe de test en je weet het!

Mogelijke uitkomsten

Gek en kleurrijk (23 x uitgekomen)

Jij doet graag een beetje gek en bent echt dol op kleuren! Wit, zwart of grijs... Dat vind je maar niks. Daar ben jij veel te vrolijk voor! Je draagt veel liever dingen met veel kleur en iets cool. Daarom past deze gekke kleurrijke hartjes zonnebril perfect bij jou !!!!

Gewoon... (11 x uitgekomen)

Jij wilt niet al te veel opvallen en bent een beetje de zelfstandige van de hoop... Je doet gewoon en vind het zo perfect! Niet te veel trililie en tralala, gewoon gewoon. Daarom past deze gewone chique zwarte zonnebril bij jou!

Cool maar normaal. (51 x uitgekomen)

Jij bent een redelijke coole girl. Maar je wilt niet TE zijn. Je houdt niet van tijgerprints maar ook niet van dat schattige roze... Natuurlijk wil je wel hip en trendy blijven en daarom past deze coole zonnebril bij jou !!!!

The rock! (19 x uitgekomen)

Jij bent DE coole girl vaan de straat! YOU LOVE tijgerprints of leer of iets van die dingen... Maar zonder, zou je niet kunnen. Met je coole kleren en haar, kun je toch niet met een gewone zonnebril op straat!!!! Daarom past deze tijgerprints zonnebril HELEMAAL bij jou ;)

Statistieken

Statistieken

Reageer (8)

  • nerveus

    The rock (A)

    9 jaar geleden
  • Poolster

    Gek en kleurrijk! Klopt, leuke quiz!
    Kudo!!

    9 jaar geleden
  • Bucks

    the rock AHAHAHA

    9 jaar geleden
  • Oikia

    Gek en kleurrijk! Jupp. Ik heb een fluogroene zonnebril met gekleurde glazen (en toen ik klein was had ik ook een hartjes- en vlinderzonnebril) (krul)

    9 jaar geleden
  • TVDklarolineTVD

    Lol ;)

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?