Wat voor superkracht heb jij????

Altijd al willen weten wat jouw superkracht is? Nou stop je zoektocht hier moet je zijn!
Oh en zeg alsjeblieft wat je uitkomst is en wat je er van vond zodat ik misschien nog dingen aan kan passen enzo.... TIPS (en complimenten en kudo's) zijn welkom!!!!!!!

Mogelijke uitkomsten

Vuursturen (en bliksem) (11 x uitgekomen)

Jij bent een vuurstuurder!! Je houdt van warme dingen: warme drankjes, de zomer en natuurlijk vuur! Verder ben jij erg stoer en deins je niet zo snel ergens voor terug. En in het heetst van de strijd ben jij op je best. (omg slechte woordgrap) Maar verder kan jij niet alleen vuursturen maar ook bliksem sturen met een beetje oefenen ;) dit is natuurlijk heel cool, maar kijk uit: vuur is gevaarlijk.

Watersturen (en ijs) (10 x uitgekomen)

Jij kan watersturen! Lekker in het zwembad, onder de douche staan je vind het heerlijk. Alles wat met water te maken heeft vind je geweldig. Zelfs op regenachtige dagen ben jij gewoon lekker buiten om in de regen te spelen. Je bent ook dol op de winter met ijs en sneeuw. Verder ben je best wel serieus maar soms ook wel in voor een spelletje!

Gedachte lezen (21 x uitgekomen)

Jij kan gedachte lezen. Je bent slim en zal nooit zomaar ondoordachte dingen doen, je hebt veel mensenkennis en voelt makkelijk aan hoe iemand zich voelt.

Telekinese (12 x uitgekomen)

Jij hebt de gave van telekinese!! Jij kan alles wat je wilt verplaatsen met je geest! Hoe cool is dat????????????? Jij bent verder een heel rustig persoon niet heel actief misschien wel een beetje lui. Maarja als je alles met je geest naar je toe kan laten komen waarom zou je dan ook nog wat doen?

snelheid (8 x uitgekomen)

Jij bent snel! Jij kan rennen met de snelheid van het licht. Je bent heel actief en sportief en bent het liefst de hele dag aan het sporten of rennen.

Dieren (37 x uitgekomen)

Jij bent bijzonder goed met dieren wat je kan? Alles!! Je kan met dieren praten maar je kan ook zelf in een dier veranderen alleen maar door daaraan te denken. Ook kan je in een soort menselijke versie van een dier veranderen. Verder bestaat er geen enkel dier dat ooit een hekel aan je zal hebben... Of toch wel?

Statistieken

Statistieken

Reageer (14)

  • TheNogitsuneFAN

    Telekinese

    7 jaar geleden
  • Rediandevhan

    Snelheid joehoeeeeeeee!!!!!! Nu hoef ik nie meer te fietse naar school!!!!!! Toch liever teleporteren!!!!!!

    9 jaar geleden
  • Sil123

    Dieren

    9 jaar geleden
  • TheDarkNerd

    teleki-nogwat omdat ik extreeeeeem lui antwoordde XDD

    9 jaar geleden
  • lisahartjj

    Snelheid(hoera)

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?