Kan je goed paardrijden?

Vind je dst je zelf goed kan paardrijden of totaal niet? Test nu of je wel echt iets van paarden en paardrijden weet! Ik zal vragen stellen en er komt zonsnel mogelijk antwoord!!(K)

Mogelijke uitkomsten

Niet slecht niet perfect! (48 x uitgekomen)

Je kan niet slecht rijden maar kan altijd nog beter! De meeste mensen vergeten de hakken naar beneden te houden of houden de teugels te strak vast. Of te hoog je weet zelf wel schat ik in maar vergeet het gewoon! Richt je niet op teveel dingen! Maar verbeter in stapjes... Veel succes! X juul_Horan

Kan niet beter :0 (87 x uitgekomen)

Je rijdt perfect en doet het al lang! Je hebt niks te verbeteren en hebt veel kennis.. Blijf rijden en verzorg je paard-manegepaard-verzorgpaard goed en blijf van ze houden!

Niet zo goed :( (8 x uitgekomen)

Je bent nog niet zo goed in paardrijden en je doet het nog niet zo lang! Je wilt er graag beter in worden maar doe het rustig aan anders gaat alles mis en vind je het miet meer leuk... Doe het langzaam in stapjes en je word snel beter!

Statistieken

Statistieken

Reageer (8)

  • Blokjesbekkie

    Super

    9 jaar geleden
  • whatanicename

    Niet slecht, dat klopt wel want ik zit niet op paardrijden maar ik krijg les van mijn moeder maar wij hebben (nog) geen bak dus rijd ik vooral buiten.xD

    9 jaar geleden
  • Lusk

    Lol, ik heb nog nooit paardgereden en ben als de dood voor paarden, maar volgens jou kan het niet beter :')

    9 jaar geleden
  • Samaice

    Eens met Inpavidus! Je kan je vaardigheden niet testen met een paar quizvragen.

    9 jaar geleden
  • F4Nina

    kan niet beter , ff over de beschrijving mensen kunnen altijd wel iets verbeteren bij het paardrijden je leert je hele leven lang als je aan paardrijden doet dus je verbetert ook altijd nog met het paardrijden ik ben het ook eens met Inpavidus !!! inderdaad je kan het niet bepalen via een quiz !!!

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?