Wat kies je? ~ One direction

Dit soort quizen zie ik heel vaak, (ik weet het, niet erg orgineel) en dan kom je voor zo'n vraag te staan, en dan denk je: 'Shit! Ik weet niet welke ik moet kiezen!' Toen bedacht ik ook zo'n quiz te maken, gewoon om te kijken of ik t kan..

Ik heb echt geen idee of de uitkomsten kloppen, anders scrol je naar je favo en lees je dat stukje (; - een quiz maken kan ik nog steeds niet. Na 5 maanden -__-

Laat aub even wetenwat je er van vind
Er kunnen trwns spellingsfouten in zitten, ik maak deze quiz op mijn mobiel

Oh, en mijn engels is niet perfect. Als je een foutje ziet: ik sta altijd open voor tips. Voor de mensen die geen engels kunnen: geen zorgen , er zit niet veel engels in, gwn een paar zinnetjes.
Xx

Mogelijke uitkomsten

Niall (50 x uitgekomen)

Niall zal erg blij met je zijn, beter gezegd; hij zal als een blok voor je vallen, en jij ook voor hem, he hebt alles voor hem over en hij voor jou, hij fantaseert zelfs al over jullie toekomst samen, jullie eerst kindje.. Heb je al een naam? (Laat maar weten :) )

Leef je droom meid! (H)

Zayn (25 x uitgekomen)

Jullie zijn voor elkaar gemaakt! Natuurlijk vertel jij je vriendin als eerst dat dé zayn malik je heeft uit gevraagd, maar al snel zie je dat je vriendin je niet altijd alles gunt..toch neem je haar mee op de date, het is namelijk je eerste date en wilt ongemakkelijke stiltes het liefst voorkomen, je vriendin is zo'n klets kous! Aangekomen in de dure restaurant zie je dat zayn al op je aan t wachten is, zijn gezicht betrekt als hij ziet dat je je vriendin hebt meegenomen en jij hebt natuurlijk moeite om je lach in te houden. Na het eten, waarbij er eigenlijk bijna geen ongemakkelijke stiltes zijn gevallen, wil zayn nog even meenemen naar het strand om lekker door het zand te lopen en te kijken naar de zonsondergang, hij Whatsappt je met het idee en jij stemt er mee in. Maar er is een probleempje: je vriendin. Je besluit tegen haar te zeggen dat ze alvast naar huis kan gaan omdat jij nog even met zayn wilt zijn, natuurlijk is ze heel erg jaloers en probeert ze te doen alsof ze het goed vind, je kent haar langer dan vandaag en hebt haar echt wel door, nadat ze een flauw grapje heeft gemaakt kijkt zayn haar met een droge blik aan, en mompelt iets, je kan het niet zo goed verstaan maar vangt wel een paar woorden op: wtf, bitch? You are SO weird..

Terwijl jullie op het strand lopen, bedenk je dat het toch wel een beetje zielig is voor je vriendin en vraagt Zayn of hij nog een leuke single vriend voor haar heeft. Zayn kent helaas geen leuke vent voor haar, maar jij en zayn leven wel nog lang en gelukkig en krijgen in het 4e jaar van jullie relatie een kindje, genaamd (bedenk naam en zet in de reactie) en jullie leven nog lang en gelukkig!

Liam (0 x uitgekomen)

Jij en liam zijn hét perfecte stel, jullie hebben bijna alles voor elkaar over.

Als je met hem op de bank zit een horror film aan het kijken ben, die je eerlijk gezegd niet zo leuk vind, maar je liam een plezier wilt doen, droom je weg naar de eerste keer dat jullie elkaar zagen:


Hi girls, Congratulations on the meet and greet that you have won, you may sit there, the boys will be right there. Zegt paul.


Hay gorgeous girls! I'm Harry but you probably knew. Lacht hij. Ik verstijf en weet niet wat ik moet doen. Dé harry styles noemde me net 'gorgeous girl'! Na een half uurtje gepraat te hebben merk ik dat liam al vrij lang naar me aan het staren is, ik twijfel of ik terug zal kijken, maar doe het uiteindelijk toch, als onze blikken kruizen, staat hij op maar blijft mijn blik vasthouden, hij wenkt me als niemand meer op ons let, ik sta ook op en volg hem naar de gang. Hij begint te praten:

"This may seem very strange, but I think that I really fell in love with you in a half an hour .."

Even lijkt het alsof ik een hart aanval zou krijgen, maar dan voel ik zijn had op mijn wang..

Je komt terug in het hier en nu als je warme lippen op de jouwe voelt..Je wilt wel. Maar je voelt je niet goed, je moet het hem vertellen,nu..:
" liam I'm pregnant for five months" je voelt hem verstijfen maar ziet dan toch pretlichtjes in zijn ogen verschijnen. 'Is it a boy or a girl?' vraagt hij, je antwoord met: "it's a boy/girl" samen verzinnen jullie, die avond nog een naam voor , binnenkort, jullie kleine (zet in de reactie) . En leven nog lang en gelukkig..

Louis (0 x uitgekomen)

Jij en louis zijn alles voor elkaar. Jullie hebben alles voor elkaar over. Perfect! Jullie hebben samen geweldig gevoel voor humor (of je bent juist heel erg droog) en passen precies bij elkaar! Jullie verwachten binnenkort jullie eerste kindje en zijn dus in een babywinkel kleertjes aan het kopen voor de kleine, het is een jongentje/meisje en jullie hebben samen dé perfecte naam bedacht voor hem/haar bedacht, (zet in de reactie) jullie hebben besloten om beide apart kleertjes voor hem/haar uit te kiezen en dan het leukste kopen, na een klein uurtje komen jullie weer bij elkaar om de kleertjes uit te zoeken. Terwijl jij aankomt lopen met 2 rompertjes 4 truitjes en 2 rokjes/broekjes, zie je dat louis met lege handen naar je toe komt lopen. Jij zucht en tolt met je ogen, dat had je natuurlijk kunnen verwachten. Je wilt net beginnen met de preek die je aan louis wilt geven, dat je vriendinnen helemaal gelijk hebben en dat mannen niet kunnen winkelen. Als hij zijn wijsvinger op je mond legt, 'look' is het enige wat hij zegt, je ziet dat 4 medewerkers uit de winkel aan komen lopen met alle 4, 3 dozen in hun handen, en het dringt langzaam tot je door dat louis erg veel geld heeft uitgegeven voor de kleine, je laat de kleertjes die jij in je handen had, op de grond vallen en vliegt hem om zijn hals

Jullie leven nog lang en gelukkig en hebben genoeg kleertjes voor het aankomende jaar (:

Harry (0 x uitgekomen)

Harry en jij zijn preciés goed voor elkaar! Samen houde jullie zielsveel van jullie eigen haar. Je hebt harry dan ook wel bij een kapper ontmoet, niet de meest romantische plek om je ware liefde te ontmoeten, maar je bent zeker weten wel heel blij dat je die dag bij de kapper was! Jullie verwachten binnen kort een baby en jullie willen dat jullie haar er natuurlijk wel goed uit ziet op de dag van de bevalling, ook de naam van je baby (zet in de reactie) heb je natuurlijk een keer gehoord in een kapper, harry en jij zitten op de bank als er ineens iemand aanklopt, je staat op van de bank maakt de deur open terwijl harry zenuwachtig heen en weer wiebelt op de bank, als je de deur open heb gemaakt kom je oog in oog te staan met een oude man, je schat rond de 57 jaar, in een pak en met een baardje, hij gaat op zn knieën zitten terwijl harry achter je komt staan, de man pakt een klein doosje en opent het. Een prachtige ring met diamantjes komt tevoorschijn en de man drukt op een knopje waardoor er vuurwerk afgaat en er in de hemel 'Sweetheart, do you wanna marry me?' kont te staan. je voelt de tranen opkomen en vliegt harry om zn hals rn roept "ja!ja! Natuurlijk wil ik met je trouwen!"

En jullie leven nog lang en gelukkig (:

Statistieken

Statistieken

Reageer (9)

  • EmmyxKitten

    Zayn en de baby heet.. Ik zou het echt niet weten!
    Ik ben de allerslechtste in namen verzinnen.. :$

    9 jaar geleden
  • Lacrimarum

    MQHW, Niall MAAR IK WIL HARRYYY!!
    Baby: "HARRY 2" NEE JOKEEEE whashhahaa
    #TYPAIDS, raad eens van wie je je kudo + 10 kreeg? ;p

    9 jaar geleden
  • Lacrimarum

    MQHW, Niall MAAR IK WIL HARRYYY!!
    Baby: "HARRY 2" NEE JOKEEEE whashhahaa
    #TYPAIDS, raad eens van wie je je kudo kreeg? ;p

    9 jaar geleden
  • Douceur

    Liam de baby heet Hope

    9 jaar geleden
  • Tahani

    De love baby van mij en Niall gaat sowieso Noah heten. c;

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?