Wat voor type ben je?

Wat voor type ben jij?

Mogelijke uitkomsten

Vrolijk (11 x uitgekomen)

Jij bent vaak vrolijk. Ook wel eens down, maar jij probeert altijd het beste er van te maken. Goede eigenschap!

Snel Geërgerd (14 x uitgekomen)

Je bent een beetje prikkelbaar. Dat zegt niet dat je niet gezellig of heel aardig kan zijn! Iedereen heeft wil z'n slechte kanten. De ene is wat snellen geërgerd dan de ander, daarom maakt het niks uit.

Afsluitend (7 x uitgekomen)

Je sluit je vaak af van de rest. Je neemt wat afstand van anderen en zegt niet zo veel. Bang voor de mening van een ander? Dat hoeft niet, Iedereen staat even hoog dus niemand hoeft commentaar op jou te hebben. Probeer je zelfvertrouwen wat op te zetten!

Slim (12 x uitgekomen)

Jij bent slim! Je let altijd goed op en onthoud makkelijk iets. Je begrijpt anderen goed en weet wat je wel en niet moet doen. Dit is een goede eigenschap!

Snel Gestrest (1 x uitgekomen)

Ooh en dit moet nog, en dat moet nog! Het komt nooit optijd af, en ik ben m'n sleutels ook nog kwijt! NEE, STOP niet stressen! Ookal heb je weinig tijd, probeer te kalmeren. Dit is de enige manier om het zo snel mogelijk op tijd te doen. Als je snel snel snel iets wil afmaken kun je letterlijk niet meer goed nadenken. Je hebt je hoofd vol met van alles en nog wat, behalve waar je mee bezig bent. Als je rustig bent heb je je hoofd leeg en kun je je beter concentreren op wat je wil.

Onzeker (13 x uitgekomen)

Kom op, niet zo onzeker! Jij bent net zo als de anderen om je heen. Ookal heb je weinig vrienden, ookal ben je groter, kleiner, dikker of dunner, Dat telt niet. Jij bent net als anderen ook een mens! Niet minderwaardig! Trek het je niet aan als anderen iets over je zeggen. Mensen die over je praten, achter je rug om of niet, zijn dom. Ze willen iemand omlaag halen om er zelf aandacht voor te krijgen. Heb er schijt aan! Denk er niet over na! Besteed daar geen tijd aan!

Behulpzaam (22 x uitgekomen)

Als er iets is met iemand, schiet jij te hulp. Dit is een goede eigenschap. Ze zullen wel erg blij met je zijn!

Statistieken

Statistieken

Reageer (9)

  • BastilleDan

    Behulpzaam klopt wel

    9 jaar geleden
  • Elevens_Eggos

    Afsluitend het klopt wel

    9 jaar geleden
  • RatzLove

    Vrolijk, eigenlijk ben ik alle antwoorden behalve vrolijk en een beetje behulpzaam.

    9 jaar geleden
  • xojade1

    Vrolijk :)

    9 jaar geleden
  • Thangurel

    Behulpzaam

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?