welk personage uit 'tijd voor avontuur' ben jij?

welk personage uit de anime serie 'tijd voor avontuur' (oorspronkelijk 'adventure time') ben jij?

Mogelijke uitkomsten

Finn (62 x uitgekomen)

jij bent Finn de mens het hoofdpersonage uit tijd voor avontuur, met jou zwaard en je trouwe hond Jake kun jij alle vijanden aan!

Jake (5 x uitgekomen)

jij bent Jake de pratende hond uit tijd voor avontuur, je kunt van vorm veranderen en samen met Finn versla jij al je vijanden!

prinses bubbelien (16 x uitgekomen)

jij bent prinses bubbelien koningin van het snoeprijk, je word vaak ontvoerd door de ijskoning maar gelukkig zijn Finn en Jake daar om je te redden.

ijskoning (8 x uitgekomen)

jij bent de ijskoning, je bezit over magische ijs krachten, je bent de slechterik uit tijd voor avontuur, jij wil graag met een prinses trouwen en daar doe jij wel eens vreemde dingen voor, je hebt een hekel aan Finn en Jake maar stiekem zijn zij wel je enige vrienden (op gunther na dan).

Marceline (47 x uitgekomen)

jij bent Marceline de vampier koningin, in het begin ben je een vijand van Finn en Jake maar later ben je een erg goede vriend van ze, je speelt zo vaak mogelijk op je gitaar en je bent een vampier maar in plaats van dat je bloed drinkt drink je de kleur rood.

Fiona (108 x uitgekomen)

jij bent Fiona de mens en hoofdpersoon uit tijd voor avontuur, de vrouwelijke versie van Finn, je bent een stoere girl en je laat niet met je dollen samen met je kat Cake kun jij al je vijanden aan!

Cake (8 x uitgekomen)

jij bent Cake de vrouwelijke versie van Jake, jij bent een stoere pratende kat die van vorm kan veranderen samen met Fiona kan jij iedereen aan!

prins gumball (1 x uitgekomen)

jij bent prins gumball, je bent de koning van de snoep mensen en de mannelijke vorm van prinses bubbelien, jij bent een beetje een nerd, maar wel heel lief!

marshall lee (14 x uitgekomen)

jij bent marshall lee de vampier koning, jij bent de mannelijke versie van Marceline, je bent een vampier maar je drinkt in plaats van bloed de kleur rood.

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)

  • Duizendblad

    Cake :3

    9 jaar geleden
  • lollypopz

    prinses bubbelien xD

    9 jaar geleden
  • MatthewHealy

    MARCELINE OH YEA

    maar dat wist ik al want ik zeg altijd: Ik men marceline
    Als we dat kijken
    A a a a a

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?