Welk lid van Familie Potter ben jij?

Welk lid van familie Potter ben jij?

Mogelijke uitkomsten

Harry Potter (14 x uitgekomen)

Je ben erg dapper, moedig en trouw. Je zit bij Griffoendor en hebt een hekel aan Zwadderich en natuurlijk Draco Malfidus. Maar je grootste vijand is Voldemort.
Je bent zoeker bij Griffoendor en in je dubuut ving je de snaai met je mond. Je beste vrienden zijn Ron en Hermelien. Je hebt een oogje op Cho Chang. Maar uiteindelijk krijg je een relatie met Ginny Wemel

James Potter (2 x uitgekomen)

Je bent de vader van Harry Potter. Je was een beetje een pestkop en pestte Serverus Sneep toen je zelf nog op Zweinstein zat. Je zat bij de eerste Orde Van De Feniks. Je beste vrienden waren: Sirius Zwarts, Remus Lupos en Peter Pippeling.Later werd je verraden door Peter Pippeling. En werd vermoord door JeWeetWel. Je was getrouwd met Lilly Potter.

Lily Potter-Evers (62 x uitgekomen)

Je bent een "Modderbloedje". Je werd vaak gepest en ging veel met Serverus Sneep om. Maar toen je naar zweinstein ging werd je ingedeeld bij Griffoendor en Sneep bij Zwadderich. Dan kom je in contact met James Potter en wordt verliefd op hem. Later trouw je met hem. Je wordt vermoord door Voldemort. En gaat voor Harry staan zodat hij de doodspreuk overleefd.

Ginny Potter-Wemel (52 x uitgekomen)

Ginny is de jongste van de Wemel familie. Ze zat op Zweinstein bij Griffoendor en was een geweldige heks. Ze was aanvoerder van het Zwerkbalteam van Griffoendor samen met Harry. Ginny was al verliefd op Harry toen ze hem voor het eerst zag. Haar beste vriendin is Hermelien Griffel en is ook haar schoonzus.
Ze is getrouwd met Harry Potter

Albus Sererus Potter (11 x uitgekomen)

Je bent het 2e kind van Harry en Ginny. Er is niet veel bekend over jou. Je bent vernoemt naar 2 schoolhoofden van Zweinstein. Albus Perkamentus en Severus Sneep.

James Sirius Potter (0 x uitgekomen)

Je bent het oudste kind van Harry en Ginny. Je zit bij Griffoendor en lijkt op je ooms Fred en George omdat je ook een grappenmaker bent. Je bent vernoemt naar je Opa en je vaders peetvader: James Potter en Sirius Zwarts.

Lily Loena Potter (22 x uitgekomen)

Je bent het jongste kind van Harry en ginny. Over jou is alleen bekend dat je vernoemt bent naar je oma: Lily Potter en een vriendin van je moeder en vader: Loena Leeflang.

Statistieken

Statistieken

Reageer (5)

  • RavenklauwFan

    Hij is verbeterd

    9 jaar geleden
  • RavenklauwFan

    Mijn exuses de quiz klopt niet helemaal en ik ga hieraan werken

    9 jaar geleden
  • Harrypotter_11

    Op school noemen ze me altijd James (in geval met mijn grappen), maar hier ben ik Harry!

    9 jaar geleden
  • RachelMJ

    yaay ik ben Lilly Potter-Evers
    Potters mom xD

    9 jaar geleden
  • Nightmarexx

    Lilly Potter <3

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?