wat wil je later worden?

wat word jij later een eenhoorn, een kip, een zeemeermin/zeemeerman of een prinses/prins? een moeilijke keuze dus twijfel niet en maak deze quiz!!!

Mogelijke uitkomsten

zeemeermin/man (50 x uitgekomen)

jouw uitkomst is zeemeermin/man jij houdt van de zee en het strand. zeemeerminnen/mannen houden van muziek ze maken het samen met alle dieren van de zeebodem. dus dat betekend feestje!! vandaar ben jij een zeemeermin

eenhoorn (10 x uitgekomen)

jouw uitkomst is eenhoorn . je houdt van dansen op leuke muziek. en je lievelings kleur is roze! super logisch want dat is ook de mooiste kleur ever!! maar we hadden het over dansen omat je een eenhoorn bent is het niet normaal dansen maar op een regenboog nou dat was de uitkomst en veel plezier er mee!!

prinses/prins (26 x uitgekomen)

het liefst zou je naar verre landen op bezoek gaan en allerlei dingen die maxima en willempie doen dat is de uitkomst van ik weet niet wat ze doen :)

kip (7 x uitgekomen)

het liefst lig je gewoon lekker in de magnetron te zonnen en later op een bord gelegd. nou eigenlijk niet je zou het allerliefst ten eerste geen plofkip willen zijn en ten tweede je hebt geluk dat je een kip bent!!

Statistieken

Statistieken

Reageer (6)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?