welke anime past bij jou?

anime is voor iedereen! kijk maar welke anime misschien bij jou past!

Mogelijke uitkomsten

tokyo magnitude 8.0 (10 x uitgekomen)

je houdt van verdrietige en spannende anime. je kijkt graag dingen die een beetje cryalicious zijn. verder ben je een vrolijk en betrouwbaar mens met veel vrienden.

sword art online (7 x uitgekomen)

je bent een sterk en stoer mens. maar soms moet je gewoon even iets zieligs kijken! je houdt van spanning en bent beresterk. het liefste zou je gewoon een zwaard pakken en in de anime "sword art online" springen. tijd voor actie!

fairy tail (11 x uitgekomen)

een beetje fantasie? geen probleem! een beetje actie? toppie! fairy tail is de perfecte anime voor jou! romantiek en fantasie, maar toch ook nog wat actie en comedy. het liefste zou jij dan ook een of andere magische kracht hebben! ;P

kaichou wa maid sama (2 x uitgekomen)

romantiek is helemaal jouw ding! een paar tranen erbij en klaar is je favoriete anime! je bent een vriendelijk en geweldig mens maar ook hou je van een beetje vriendschap en romantiek. misschien een beetje actie tussendoor maar dat spoel je gewoon door! hup! ik wil graag romantiek. kijk het maar eens! ik weet zeker dat je versteld zal staan! ;)

another/elven lied/ pandora hearts/princess ressurection. (26 x uitgekomen)

iemand valt van de trap en gaat dood. HELP! bloed!!!!!!!! :O nee hoor! geen probleem voor jou. het liefste heb je een beetje horror en actie. het liefste met zoveel mogelijk bloed als maar kan! je bent dan ook de stoerste van je vriendinnen! ;)

vampire knight/ rosario vampire/ vampire princess miyu/strike the blood. (1 x uitgekomen)

BLOED! BLOED! BLOED! je bent een totale fan van vampiers en alles wat met bloed te maken heeft! het liefste was je zelf een vampier! je hebt toch al veel donkere kleding! bloedrode lippen kunner daar vast ook nog wel bij! ;P

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • Akaashi

    another, net afgekeken xd
    toch blijft Fairy Tail m`n fave xd

    9 jaar geleden
  • DemonishOcelot

    Conclusie: Ik begin maar eens met anime kijken... ;P

    9 jaar geleden
  • myrt3

    another/elven lied/ pandora hearts/princess ressurection. ze lijken me wel cool en ik ga er zeker een paar kijken! tip zet ook death note erbij en black butler die zijn echt mega leuk!

    9 jaar geleden
  • LucyLikesAnime

    sorry als er spelfouten in zitten!

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?