Wat voor soort Meester ben jij?

Iedereen heeft in z'n jeugd de serie: Avatar: De Legende van Aang, wel gekend en sommige misschien nu wel 'Avatar: De Legende van Korra'. Ik weet zeker dat iedereen ook wel is heeft geprobeerd om een element te sturen. Maar welk element past nou bij jou?


Mogelijke uitkomsten

Lucht (51 x uitgekomen)

Jij bent een luchtmeester. Iemand die vrij en in vrede leeft. Luchtmeesters zijn rustig, goede denkers en hebben respect voor alles wat leeft of heeft geleefd. Daarom sta jij ook voor iedereen klaar. Luchtmeesters gebruiken hun vechtkunsten alleen voor zelfverdediging.

Water (30 x uitgekomen)

Jij bent een watermeester. Watermeesters gaan mee met de flow van de energie. Hun verdediging wordt hun aanval en ze kunnen de krachten van hun vijand tegen zichzelf keren. Zelfs als ze aanvallen gaan ze mee met de flow van hun bewegingen. Watermeesters krijgen grotendeels hun krachten van de maan. Watermeesters zijn ook zeer goede genezers en kunnen een verboden kracht beheersen: bloedsturen.

Aarde (23 x uitgekomen)

Jij bent een aardemeester. Aardemeesters zijn sterke, zelfverzekerde en harde mensen. De sleutel tot aardsturen is het wachten en luisteren voor het juiste moment om aan te vallen. En als dat moment er is, om goed besloten te reageren. Misschien zou jij ook wel een metaalmeester, zandmeester of lavameester kunnen worden.

Vuur (19 x uitgekomen)

Jij bent een vuurmeester. Vuur is het element van kracht. Vuursturen staat bekend om de intensieve en agressieve vechtstijl, maar waar meestal de verdediging onder lijdt. Vuurstuurders krijgen hun kracht grotendeels van de zon. Jij zou ook bliksem kunnen sturen of bliksem zelfs terug sturen.

Statistieken

Statistieken

Reageer (6)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?