Welk mythisch wezen ben jij?

In Griekse cultuur zijn er heel veel mythische wezens. Aangezien dit mij een uniek onderwerp leek, heb ik er een quiz overgemaakt.

Hopelijk vinden jullie het leuk!

Verder weet ik niets te zeggen..., dus maak die quiz nu maar!

P.s. Het is mijn eerste quiz, dus het kan zij dat die niet zo goed is...

Mogelijke uitkomsten

Een cycloop (3 x uitgekomen)

Je bent een cycloop. Cyclopen zijn reuzen met één oog. Ze kunne heel gevaarlijk zijn, maar diep van binnen hebben ze een groot hart. Ook houden ze van schapen, wonen ze in een grot, eten graag kaas en wonen graag in een heuvelachtig gebied

Furie (12 x uitgekomen)

Je bent een furie! Furiën zijn héél erg loyaal en doen er alles aan om mensen die ze lief hebben te beschermen,maar meestal hebben ze alleen hun eigen soort lief. Wanneer iemand iets verkeerds heeft gedaan, achtervolgen de furiën hem. Je bent een heel loyaal iemand en soms heb je wel eens zin om wraak te nemen op iemand...

Pegasus (9 x uitgekomen)

Je bent een pegasus! Een pegasus is een heel lief dier met een groot hart. Hij helpt altijd iemand die in nood is, maar het liefst is hij toch bij zijn vrienden. Opgesloten zijn vind hij maar niets. Hij vliegt liever vrij door de lucht. Vaak ben je ook verlegen.

Kronos (0 x uitgekomen)

Je bent kronos! Je wilt koning zijn en veel macht hebben! Niemand kan je tegen houden als jij iets in je hoofd krijgt en als het moet, neem je niet echt al te goede besluiten. Maar pas op! Onderschat sommige niet!

Mens (10 x uitgekomen)

Jij een mythologisch wezen? Je bent een gewoon een normaal mens! En soms heb je daar geluk mee..., maar je hebt wel een speciale gave: je bent een van de enigste die de mythologische wezens kan zien!

Bosnimf (9 x uitgekomen)

Je bent een bosnimf! Je houdt van de natuur en je bent vriendelijk een lief!

Najade (4 x uitgekomen)

Je bent een najade! Je houdt van water en de natuur, maar toch meer van water! Je kunt er ook ademen en meestal leef je er ook.

Een god/ godin (14 x uitgekomen)

Jij bent een god/ godin! Je hebt de macht over een bepaald onderwerp bv. : water, bliksem, wijsheid, ... . Je bent uniek en machtig! ( foto = athena )

Statistieken

Statistieken

Reageer (5)

  • bloemenkroon

    Bosnimf

    (yeah)

    8 jaar geleden
  • Jouska

    Bosnimf ^.^ Al past pegasus ook erg goed bij me ^.^ Erg leuke quiz!

    8 jaar geleden
  • anneiv

    haha, tof allemaal!

    9 jaar geleden
  • Gunderson

    Awesome een cycloop!

    9 jaar geleden
  • wolflover555

    Bosnmif ^.^

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?