Welke wenkbrauw-vorm past bij jouw gezicht?

In deze quiz kun je je gezichtsvorm aangeven, waarna er in de uitkomst wordt verteld welke wenkbrauw-vorm hierbij past.

Even vooraf een trucje hoe je het beste je wenkbrauwen de juiste vorm kunt geven:

Mogelijke uitkomsten

Een rond gezicht. (65 x uitgekomen)

Bij een rond gezicht is het belangrijk om hoeken te creëren tussen de jukbeenderen en kin. Vollere wenkbrauwen zorgen voor de definitie die een rond gezicht nodig heeft. Door hoge bogen in de vorm van de wenkbrauwen te maken, laat je het gezicht langer en smaller lijken.

Een ovaal gezicht. (119 x uitgekomen)

Een ovaal gezicht komt wederom overal mee weg. Dik, dun, donker, licht, noem het maar op. Wel kan ik iedereen aanraden om de wenkbrauwen iets dikker te laten dan dun te maken. Mocht je je ooit bedenken..

Een hartvormig/diamant-vormig gezicht. (27 x uitgekomen)

Een diamant-vormig gezicht kenmerkt zich door een relatief breed voorhoofd en puntige kin. Een natuurlijke boog met medium-wijdte helpt deze vorm het beste uit te komen. Niet te dik of opvallend, zodat er minder aandacht op de ogen en het voorhoofd gevestigd wordt. De medium-boog zorgt voor een zachtere look en brengt alles wat meer in proportie. Heb je geen diamant-vormig gezicht, maar wel een puntige kin? Dan past een wat rondere wenkbrauw het beste, dit verzacht scherpe features zoals een puntige kin.

Een lang gezicht. (15 x uitgekomen)

Mensen met een langwerpig gezicht hebben dezelfde soort uitdaging als mensen met een vierkante vorm. Ook hierbij geeft een volle wenkbrauw meer balans in het gezicht. Door de wenkbrauw ook in een wat rechtere vorm te shapen, vestig je de aandacht op een ander punt, waardoor je gezicht minder lang lijkt.Horizontaal is hier het toverwoord.

Een vierkant gezicht. (10 x uitgekomen)

Heb je een sterke vierkante kaaklijn, dan kunnen je jukbeenderen nog weleens wegvallen. Breng je gezicht meer in balans met een volle wenkbrauw en een scherpe hoek. Een volle vorm legt de focus op je ogen, slankt de wangen af en doen een brede kaaklijn smaller lijken. De scherpe hoek zorgt voor meer balans met de hoekige kaaklijn. Dit is niet een veel voorkomende vorm voor gezichten. Toch een van de gelukkige winnaars? Dan kun je prima een heftige wenkbrauw laten staan. Ook hoef je niet bang te zijn om ze in te kleuren. Maak er een statement van (als je durft).

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • Hauntme

    @Fictionalworld Er staat in geen een antwoord dat je te dikke wenkbrauwen hebt, er worden alleen tips gegeven.

    8 jaar geleden
  • Aurea

    Ovaal

    8 jaar geleden
  • OosterEiland

    Volgens deze quize heb ik te dikke wenkbrauwen :) nou ja vest geen aandacht voor m´n grote neus xD

    8 jaar geleden
  • EvilDaughter

    Handig :)
    Kudo

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?