Welk karakter van mijn verhaal ben jij?



In mijn verhaal "De Poort des Doods" komen veel uiteenlopende karakters én wezens voor, maar op wie lijk jij het meest? Test het hier!

(Ps.: het kan zijn dat je een jongen bent en een meisje uitkomt of andersom, maar stoor je er alsjeblieft niet al te veel aan. Het kan ook zijn dat je een wezen uit komt, en daarvoor geld wat in deze vorige zin stond...)

Ik zou het fijn vinden als je mijn verhaal ook zou lezen... :D
http://www.quizlet.nl/stories/145483/de-poort-des-doods/

Mogelijke uitkomsten

Aycia (10 x uitgekomen)

Jij bent net als Aycia, een mysterieus en stil meisje. Jij kent geheimen die anderen niet weten en ook nooit mogen weten... Je kan soms hooghartig overkomen, maar je staat altijd klaar om anderen te helpen. Je kunt goed vechten en verstaat draaks. Je hebt een broer Edram en een zus Eya.

Eya (4 x uitgekomen)

Jij bent net als Eya! Soms ben je naïef en kan angstig overkomen, maar je hebt een warm hart voor iedereen. Je kijkt op naar je zus Aycia en zorgt vaak voor je kleine broertje Edram. Je kan jezelf soms serieus in de nesten werken, maar gelukkig is Aycia er om je te helpen!

Verion (3 x uitgekomen)

Net zoals Verion ben jij altijd optimistisch. Jij houd van reizen en de vreemdste verhalen te verzinnen. Je hebt een oogje op Aycia en probeert haar eeuwige serieusheid te doen verdwijnen met jouw eeuwige optimisme. Maar net als zij heb je een groot geheim waar je mee rondloopt...

De kleine wouddraak (1 x uitgekomen)

Je bent net zoals de kleine wouddraak: beschermend, aardig, trots en vurig (letterlijk en figuurlijk). Jij staat je vrienden altijd bij en helpt ze als ze zichzelf in de nesten werken. Samen met jouw moeder en broertjes ben jij uit de Poort des Doods gevlucht. Ooit heeft de Verteller jouw leven gered en nu ben je hem eeuwig dankbaar, maar toch wil je jouw familie terug zien...

Nylia (1 x uitgekomen)

Jij bent net als Nylia. Je hebt een vrolijk karakter, maar kan koppig zijn. Je doet bijna alles om jou doel te bereiken, maar daarmee werk je jezelf soms in de nesten... Voor de Verandering was je de beste vriendin van Aycia, maar hebt haar daarna jaren niet meer gezien.

Edram (0 x uitgekomen)

Jij bent net als Edram. Je bent dol op verhalen, maar wordt vlug boos als iets je niet lukt. Jouw lievelings zus is Eya, maar je hebt les gekregen van Aycia, je andere zus. Je bent dol op de Verteller door zijn verhalen en bent zijn beste 'mensen' vriend.

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • xaM

    Aycia, klinkt als een cool verhaal

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?